Logo Elgiganten

Artikelarkiv med information om produkter og trends på markedet

Monteringshåndbog til Epoq
Tillykke med dit nye køkken! Nu mangler du bare at montere det. For at dette skal blive så nemt og overskueligt som muligt, kan det betale sig at se monteringshåndbogen fra Epoq igennem. Så ved du, hvad du skal gøre for at få plads til det køkken, du altid har drømt om.
Læs mere
Trådløs Jaybird X3 - atletisk lyd for optimal træning
X3 fra Jaybird er ikke bare god lyd. De repræsenterer dig og din lidenskab for din træning. Hovedtelefonerne er trådløse, svedresistens og giver din træning et ekstra skub. Så find din indre atlet frem og få endnu mere ud af din sport og træning med Jaybird X3 in-ear hovedtelefoner.
Læs mere
Bliv forført af HP Spectre x360
Læs mere
Android™ - verdens mest populære OS
Googles mobilplatform, Android, kan tilpasses i alle ender og kanter og anvendes af mange forskellige producenter. Elgiganten har et stort udvalg af Android-mobiltelefoner, -tablets, -wearables og -fjernsyn fra alle dine yndlingsmærker. Uanset hvem du er, findes der en Android, der passer til dig.
Læs mere

Restsalg

03-01-17
Vi har samlet alle vores fantastiske tilbud på demomodeller, returvarer og udgåede modeller nedenfor, hvor du lige nu kan spare 10%, 20%, 30%, 40% og helt op til 50% på udvalgte varer!
Læs mere
Spil på dit TV med NVIDIA SHIELD
Er du en hardcore gamer? Elsker du at spille, men også at se film og serier? Med Nvidia Shield Android-TV boksen kan du streame indhold i 4K-opløsning, samtidig med at du får avancerede stemmegenkendelse og en unik mulighed for at spille computerspil direkte på dit TV.
Læs mere
Logitech G Series - til den seriøse gamer
E-sport stjerne overlader intet til tilfældighederne - så hvorfor skal du? Med Logitech G Series får du gamingudstyr i verdensklasse. Giv dig selv chancen for at blive endnu hurtigere, smartere og bedre i dit favoritspil. Med Gamingudstyr fra Logitech G får du alt det du behøver for at tage dit gameplay til det næste niveau. G Series består af alt fra mus og keyboard til headset og gamingwheel. Overlad intet til tilfældighederne og spil som stjernerne.
Læs mere
Premium computer - til dig der går op i kvalitet
Læs mere
Guide - find den rigtige støvsuger
Der er ingen grund til at bruge kræfter og tid på støvsugningen. Vi har en lang række almindelige støvsuger i forskellig design og størrelse. Vi har støvsuger til dig med dyr, dig de har brug for en ekstra lang ledning og endda til dig der syntes støvsugerne larmer for meget. Vi har støvsugere med poser og poseløse støvsuger. Og så har vi selvfølgelig støvsugere fra de mest kendte producenter som Electrolux, Bosch, Siemens, Volta, Matsui, Hoover, Samsung, Miele, AGE og Siemens. Vi har simpelthen lige den støvsuger der passer til dig. Så læs mere her i vores støvsugerguide og find lige den støvsuger du har brug for.
Læs mere
iPhone SE

iPhone SE

23-11-16
Køb iPhone SE fra Apple hos Elgiganten i dag. Vi tilbyder et bredt udvalg af iPhone SE modeller.
Læs mere
Loading

Kategori

Produktnavn

Mærke

Info & kampagner

Varehus