Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

iPhone 5s og 5c se mere her

Apples to iPhone 5 telefoner er kommet for at ændre verden. Med 5S og 5C kan du opleve mobilteknologi som aldrig før. Den lavere prisklasses telefon 5C erstatter den gamle iPhone 5, mens 5S vil tilbyde mere avancerede funktioner.
iphone 5s i sort guld og sølv

Endnu smartere iPhone 5S

iPhone 5S’ Home knap, har ændret karakter: du kan låse din iPhone 5S op med en sikker fingeraftryks identitetssensor. Med den banebrydende 64-bit A7 processor og M7 motion coprocessor går alt hurtigere og mere gnidningsfrit end nogensinde før. Du kan surfe trådløst med ultrahurtigt LTE trådløst net og tage billeder og optage videoer med forbedret 8 MP iSight kamera med True Tone blitz, 3 x zoom og HD kvalitet. Hvis du er interesseret i iPhone 5, kan du sikkert også lide iPhone 6S Så klik ind og se iPhone 6S og iPhone 6S Plus

iPhone 5C i flere farver

iPhone 5C - umulig at modstå

Grøn, blå, gul og hvid - det er umuligt at ignorere den farverige iPhone 5C. Med 5Cs A6 chip behøver du ikke længere at bekymre dig om batterilevetiden - den er nemlig meget energieffektiv, uden at den går på kompromis med ydeevnen. Med et 4” Retina display, vil du se verden meget klarere end nogensinde før og være i stand til at fange fantastiske øjeblikke med 8 megapixel iSight kameraet - og gør billederne unikke med den nye Camera App. Ej at forglemme videooptagelse i HD kvalitet og deling af dit liv på iCloud.

Hvad er nyt i forhold til tidligere iPhones?

Selvom den nye iPhone er mere kraftfuld, har størrelsen ikke ændret sig særlig meget - du kan stadig bruge telefonen med kun én hånd. iPhone 5S fås i sølv, gulv eller grå og du kan få din 5C i fem forskellige farver. Begge telefoner har avanceret iOS7 styresystem, der tilbyder masser af nye funktioner, designet til at gøre livet enklere, hurtigere og mere sjovt. De nye iPhones fungerer på det ultrahurtige LET netværk. Batterierne er designet til at holde længe, og du kan nyde surf, snak og videoafspilning i op til 10 timer. Med de avancere EarPods hovedtelefoner og nye iTunes Radio, kan du høre din favoritmusik endnu klarere - og in-ear hovedtelefonerne vil endelig passe perfekt i dine ører. Både 5S og 5C kræver Nano-SIM kort.

Produktnavn

Kategori

Mærke

Info & kampagner

Varehus