Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Guide - Optag og stream gameplay med Elgiganten

Optag og stream dit gameplay

At optage og streame er det nye sorte i gaming-verden. YouTube-profiler som Pewdiepie, Werster og Epicnamebro er nogle af netværkets største profiler og in-game optagelser af spil som GS:GO og League of Legends trækker  trækker millioner views. Du kan også være med! Med Elgigantens produkter for screen- og lydoptagelse samt streaming. Så tryk på record og stream live i knivskarp HD-kvalitet mens du spiller.
Guide - Optag og stream gameplay med Elgiganten” title=

Fang hvert et sekund med Elgato

Med en game-recorder fra Elgato kan du nemt optage dit gameplay med HDMI og streame det direkte i Full-HD 1080p-kvalitet. Udstyret er perfekt til dig, der vil forevige de bedste øjeblikke i de bedste spil. For det er jo synd at gå glip af en video, hvor du brillierer med en overraskende Zerling-rush i Starcraft 2 eller et tunet headshot på Inferno i CS:GO.

Den software der følger med Elgatos forskellige game-recorders, er så intelligent, at du kan optage dit spil med tilbagevirkende kraft, hvilket er utroligt nyttigt, hvis du f.eks. glemmer at starte optagelsen fra begyndelsen. Du kan efterfølgende også redigere i optagelserne i et valgfrit program og f.eks. lægge musik til optagelsen. Elgatos produkter er et udmærket valg, når det kommer til livestreaming på PC, men kan også sagtens anvendes på konsoller som Xbox One, Nintendo Wii U og PS4.

 Guide - Optag og stream gameplay med Elgiganten

Krystalklar lyd

Med en mikrofon fra Razer, Blue eller Turtle Beach kan du kommentere dit spil live (eller bare optage dine udråb) i en utrolig kvalitet. Elgigantens mikrofoner egner sig især til dig, der vil streame live på forskellige kanaler som Twitch eller YouTube. Det er live streamingen YouTube-profilen Pewdiepie bruger.

Razers gaming-mikrofoner til streamin er nogle af de mikrofoner, der opfanger alle detaljerne. Med seriens HD studio-grade lydoptagelse og en hel række af muligheder for indstillinger, leverer serien mikrofoner, der er skræddersyet til gaming og som frembringer en fantastisk, klar lyd. Men det er ikke bare Razer, der levere en klasse lyd. Elgiganten har et bred udvalg af mikrofoner, der tager gaming til et helt nyt niveau.

Stream-mikrofon fra Turtle Beach

Fandt du ikke det du ledte efter? Læs mere her:

Sidst opdateret 12-12-16 16:01:47

Produktnavn

Kategori

Mærke

Info & kampagner

Varehus