Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Microsoft Surface Pro - let tablet med ydelse som en PC

Få det allerbedste fra Microsoft i en slank enhed! Den nye Microsoft Surface Pro kombinerer det bedste fra en PC og tablet - med en kraftfuld Intel Core-processor i et slankt og let tablet-design.

Ønsker du ydelsen til en PC, men mobiliteten til en tablet?

Sammenlignet med Surface RT er Surface Pro mere lig en PC - med ydelsen, sikkerheden og funktionerne du kræver af en PC. Surface Pro leverer hurtig og kraftig processorydelse samt imponerende grafik takket være en stærk Intel Core i5-processor spækket med den sidste teknologi - herunder HD-grafik - for at kunne levere imponerende hastighed.

Microsoft Surface Pro

Leveres med det mest avancerede operativsystem - Windows 8 Pro

Høj sikkerhed og nem administration er to ting du forventer af et Microsoft-produkt, og her er Surface Pro med Microsoft 8 Pro operativsystemet ingen undtagelse. Operativsystemet er det mest avancerede på markedet i dag, og giver dig samme funktionalitet som Windows 8. Derudover får du ekstra funktioner som DirectAccess, Windows Media Center og BitLocker. BitLocker krypterer data på din tablet, så alt digitalt indhold er sikret som på en computer. DirectAccess giver sikker og problemfri adgang hjemmefra eller andre steder til ressourcer på et firmanetværk uden at skulle starte en separat VPN-forbindelse. Windows Media Center lader dig afspille og optage TV-programmer, DVD’er og CD'er i HD-kvalitet (kræver ekstra tuner-hardware).

Windows Surface Pro giver dig desuden mulighed for at installere programmer og tilslutte tilbehør som eksterne harddiske, printere med mere.

Vær kreativ med pen

Vær kreativ med pen

Vær kreativ, når du tegner og tager noter i f.eks. OneNote*.  Lav notater i PowerPoint-præsentationer*, PDF-filer og dokumenter på samme måde som på papir. Enheden leveres med en digitaliseringsenhed og pen, så du enkelt kan tilføje dit personlige præg.

Installer programmer og applikationer

På Surface Pro kan du køre programmer, du har brugt med Windows 7 operativsystemet. Du kan f.eks. anvende den fulde Office-pakke* og dine vigtige virksomhedsprogrammer. Hold styr på nyheder, venner og underholdning med forhåndsinstallerede Windows apps, og find nye praktiske applikationer og spændende spil i Windows Store fra The Economist og Wall Street Journal til Dropbox og andre applikationer. Alle fungerer optimalt med Windows 8 brugergrænsefladen.

Skarp skærm

Med en 10.6” ClearType Full HD-skærm (1080p-opløsning) med 16:9 widescreen-format kan du forvente en imponerende underholdningsoplevelse, hvor film og billeder vil hoppe ud af skærmen med stærke, realistiske farver og skarp kontrast. Den brugervenlige 10-punkts multi-touchskærm på Surface Pro reagerer effektivt og hurtigt på både berøring, pen og tastatur, og du kan enkelt skifte mellem de forskellige navigationsværktøjer.

Andre funktioner

Ligesom Windows Surface RT har denne model en VaporMG- indkapsling, der giver en tynd og holdbar tablet. Den kommer med indbygget stativ til forskellige visningsvinkler, et tyndt vandtæt tastatur og alle de nødvendige tilkoblingsmuligheder til tilbehør og eksterne enheder. Xbox MusicPass lader dig streame ubegrænset til en PC, tablet, Windows-telefon eller Xbox 360. Surface Pro har også et 720p HD-webkamera foran og bagpå til videochat, Skype-opkald og optagelse.

Microsoft Surface findes i de to modeller Surface Pro og Surface RT.

Microsoft Surface findes i de to modeller Surface Pro og Surface RT.

* NB! Programmer som Office, OneNote og PowerPoint medfølger ikke og skal købes separat.

Produktnavn

Kategori

Mærke

Info & kampagner

Varehus