Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

NHL 15 – den nye ishockey generation på sit bedste

Vær klar til at blive imponeret, EA Sports præsenterer NHL 15, en overvældende kombination af ishockey og gaming. Takket være de realistiske spillere, det levende publikum og NBC Sports kommentatorer vil du føle, at du sidder helt nede ved isen. EA SPORTS NHL 15 er den første udgivelse i en ny generation af ishockey-spil, som gennem total nytænkning vil forandre alt det, du troede, du vidste om den prisvindende spilserie.

Autentiske spillere

Takket været de nyt konsollers tekniske muligheder kan NHL-spilserien nu endelig genskabe de enorme NHL-arenaer ned til mindste detalje. Den såkaldte “Next Generation Hockey Player”-teknologi er blevet genopbygget helt fra bunden. Nu har spillermodellerne tre individuelle lag – krop, udstyr og dragt. Hvert enkelt lag interagerer uafhængigt af de andre, hvilket gør kontakten med puck og de øvrige spillere endnu mere realistisk. ”Dynamic Cloth”-teknologien øger realismen ved at reagere på spillernes bevægelser, når de accelererer på isen, hvilket giver en endnu bedre fartfornemmelse i spillet.

Mere intenst og realistisk

Den såkaldte “Vision AI”-teknologi løfter spillernes kunstige intelligens til nye højder og øger deres evne til at læse og reagere på mulige spiludviklinger. Bevidstheden om mulighederne i målområdet, evnen til at forudsige pasninger og en forbedret evne til at udføre holdbaserede strategier er alt sammen med til at forbedre kampenes afvikling. 

For første gang nogensinde vil virkelighedstro fysik påvirke sammenstødene mellem samtlige spillere på isen. ved hjælp af den nye “12 Player NHL®Collision Physics”-teknologi. Takket været de nye konsollers tekniske muligheder, kombineret med en videreudvikling af det anmelderroste ”NHL Collision Physics”-system, vil alle spillere på isen konstant være styret af fysikkens love. Oplev det hårdslående kaos under NHL-kampene gennem realistiske, sekundære sammenstød, nærkampe rundt om målet og spillere som støder sammen i desperation over at skulle udføre hurtige skifter mellem kæderne

Føl publikums tilstedeværelse

Tribunerne får bogstaveligt talt nyt liv. Oplev tilskuernes opførsel ændre sig, når spillerne smider handskerne, udfører vilde tacklinger eller scorer et afgørende mål. Hver enkelt tilskuer udstyres med individuelle opførselsmønstre, mens de forudser, hvad der kommer til at ske på isen, håner modstandernes spillere, klapper i takt til musikken fra den dynamiske storskærm eller måske bruger en lille pause til at tage selfies for at forevige deres oplevelser

NHL 15

Produktnavn

Kategori

Mærke

Info & kampagner

Varehus