Hop over Gå til navigering

Google Chrome Enterprise – arbejd sikkert i skyen

 

Google Chrome Enterprise åbner op for virksomhedsbrug af Chrome OS, Chrome Browser og Chrome enheder, så IT sættes fri til at drive jeres cloud-brug.

Chrome Enterprise yder sikkerhed med design, virksomhedsegenskaber og omkostningsbesparelser der kan gavne din virksomhed. Uanset om du arbejder på kontor, med handel, i servicebranchen eller et andet område kan cloud-native og Chromebooks give dine cloud-medarbejdere hurtig adgang til apps, reduceret downtime og forbedrede workflows.

 

Se vores udvalg af Chromebooks her.>


Fordele ved Google Enterprise

 

Start hurtigt og hold tempoet gennem hele dagen. Chromebook enheder booter på under 6 sekunder og opdateringer foregår i baggrunden.

Arbejd fleksibelt. De sikre cloud-baserede backup-systemer og mere end 8 timers batteritid på Chromebooks gør, at du kan arbejde ubekymret, hvor end du er.

Start hvor du sluttede. Gem og synkronisér apps, præferencer og extensions, så du kan forblive produktiv på enhver Chrome enhed – hvor som helst.

Mand sidder i vindue, arbejder på sin Acer Chromebook.

Chrome OS

Chrome OS er et alsidigt og mobilt cloud-native styresystem, der er sikkert, let at anvende samt styre og som yder hurtig adgang til cloud-apps uanset Chrome enheden eller placering.

Chrome Browser

Chrome Browser tilbyder en pålidelig, konsekvent browsing-oplevelse på tværs af enheder samt indbygget beskyttelse, centraliseret styring og styring på tværs af virksomheden for IT-administratorer.

Chrome enheder

Sikkert design og den lette brug gør at Chrome enheder kan frigøre IT for mindre opgaver og samtidigt tilbyde hurtig adgang til skyen.

Kvinde sidder på et trægulv og læser en bog. Acer Chromebook og en killing på hendes højre side.

Bygget til sikker brug

Chrome OS og Chrome Browser er bygget til sikkerhed. Hjælp med at beskytte brugere mod trusler og levér pålidelige apps til medarbejdere – bakket op af kraften fra Chrome Enterprise.

Indbygget sikkerhed

Oplev indbygget sikkerhed med Chrome enheder og Chrome Browser. Hjælp med at beskytte slutbrugere mod skadelige angreb og gør effekten mindre, hvis et angreb lykkes.

Beskyttelse

Chrome enheder beskytter proaktivt mod trusler, der er gennemgående på legacy-systemer og beskytter dermed mod aktuelle trusler.


Gør dine enheder klar til virksomhedsbrug


Lad os hjælpe med at indstille dine Chrome-enheder og aktivere Chrome Enterprise Upgrade for din virksomhed. For at få alle virksomhedsrelevante egenskaber ud af Chrome Enterprise skal du købe Chrome Enterprise Upgrade til din Chrome enhed. Dette låser op for indbyggede virksomhedsfunktioner i Chrome OS og på dine Chrome-enheder. Det hjælper din virksomhed med at sikre, organisere og understøtte cloud-løsningen.

Hvis du har brug for hjælp til at indstille din Chrome Enterprise Management Console kan vi også hjælpe dig med det. Med vores Chrome Enterprise Onboarding tjeneste får vi virksomheden koblet op på et par dage.

 

Tjenesten inkluderer:

  • Onboarding af din virksomheds ansatte og Chrome-enheder i Chrome Management Console
  • 1 times workshop med virksomheden - afklaring af omfang, guidelines og politikker
  • 2 timer med opsætning af din virksomheds politikker/enheder/brugere på Chrome Management Console
  • Systemtest og overdragelse til kunden

 

Kontakt os for mere information om Chrome Enterprise