Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Din kundeoplevelse

Du kan tage til alle vores varehuse, hvor professionelle trænede medarbejdere er til stede for at vejlede og give dig den hjælp, du har behov for. Vi bruger mange ressourcer på at uddanne vores medarbejdere, så de er bedst muligt rustede til at hjælpe dig som kunde. Du kan også handle i vores webshop, hvor du vil finde tilsvarende varer som i varehuset.

Collect@Store

Vi ønsker at gøre din hverdag som kunde så enkel som mulig. Vi tilbyder derfor Collect@Store, hvor du bestiller varen på nettet og henter den i butikken. På den måde får du det bedste fra 2 verdener. Friheden til at sidde derhjemme og vælge det rigtige produkt og den hurtige afthentning direkte i et varehus. Så undgår du fragtomkostninger og leveringstid på varen.

Forskellige tjenester

Vi tilbyder forskellige tjenester, blandt andet kan du overveje vores finansieringsløsninger hvis du kun ønsker at betale noget beløbet med det samme, eller du kan få en betalingsudsættelse ved et køb. Vi tilbyder også hjemmelevering ved produktkøb over 20 kilo, installation af produkter, og vi kan også anbefale vores tryghedsaftale og supportaftale. Har du spørgsmål kan du stille dette på hjemmesiden, hvor vores kundecenter hjælper dig med at svare på det du måtte ønske svar på.

14 dages returret

Vi tilbyder dig som kunde hele 14 dage med fuld returret. Varen skal være i tilsvarende stand, som da du købte den. Du kan læse alle betingelser for returret her.

Elektronisk kvittering

Vi anbefaler, at du ved kassen oplyser din mailadresse. Så får du både en fysisk kvittering, og ydermere får du tilsendt en elektronisk kvittering på e-mail lige efter handlen. Det kan være let at miste kvitteringer, men på denne måde, har du dem altid tilgængelige på e-mailen. Skulle der være en fejl på produktet, eller ønsker du at returnere varen indenfor 14 dage, skal vi bruge kvitteringen. Vi gør dig opmærksom på, at hvis du køber gavekort og registrerer det på modtagerens navn og mailadresse, får personen bekræftelse på gavekortet på e-mail.

Miljøvenlige

Vi tænker grønt i alle led fra fragt og leverance, til genbrug af produkter. Du finder energimærkede produkter i vores varehuse, og vi tilbyder energieffektive produkter. Vi har returstationer ved alle vores varehuse, og tager imod alt fra batterier og lysrør til vaskemaskiner. Læs mere om vores miljøpolicy.

Nyhedstip

Vi har også en del artikler og guides på nettet, for at inspirere dig som kunde. Udover varehus og webshop kan du handle via vores kundecenter. Vi gennemfører både køb og betaling via telefon, hvis du ønsker det.

Sidst opdateret 07-02-14 10:56:21