Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

OBS: Spam/phishing-emails og SMS

Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket er svindel-mails og SMS-beskeder i omløb, hvor der f.eks står at "Elgiganten uddeler gratis smartphones". Disse mails / beskeder kommer IKKE fra os. Hvis du finder en af disse beskeder i din indbakke, anbefaler vi dig at slette den, samt undgå at klikke på evt. links i beskeden.
Læs mere

Levering af pakker i december

I forlængelse af Black Friday, og dermed startskuddet til julehandlen, kan der opstå længere leveringstid på pakker. Vi bestræber os på, at få sendt alle pakker afsted så hurtigt som muligt. Dog vil der lejlighedsvis være et større pres på vores lager og hos Bring, der kan resultere i forsinkelser.

Har du modtaget en mail, med emnefelt: "Elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre", betyder det at din ordre er gået igennem og at din pakke vil blive leveret hurtigst muligt. Du vil løbende modtage både tracking-information, og en endelig kvittering pr. mail, når varen er udleveret til Bring. Vær dog igen opmærksom på, at der i tilfælde af pres på systemet, også kan opstå forsinkelser på disse. Din pakke kan imidlertid være på vej til dig eller et opsamlingssted. Du vil modtage en SMS, når din pakke ankommer til opsamlingssted. Har du ikke modtaget din pakke efter 10 hverdage, bedes du kontakte os.

Kontakt os

Har du brug for hjælp så står Elgigantens Kundecenter og Erhvervscenter altid klar til at hjælpe dig eller din virksomhed. Vi har samlet alt relevant information for vores forskellige serviceområder her på siden.

Kundeservice support

Kundeservice support

Elgigantens support-afdeling
Telefon : (+45) 7080 7070 (tast 1)

Kære kunde. Inden du sender os en besked, så prøv at find svar på dit spørgsmål her. Her kan du finde svar på de mest typiske spørgsmål

Ugedag
Dato
Åbningstider
Kundeservice support

Kundeservice salg

Elgigantens salgsafdeling
Telefon : (+45) 7080 7070 (tast 2)
Ugedag
Dato
Åbningstider

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål vedrørende et produkt?
Stil dit spørgsmål og få svar fra en af vores ansatte eller andre kunder.

Elgiganten erhverv

Telefon : (+45) 7070 2770
Mandag-Fredag: 09:00 - 16:00
Læs mere om Elgiganten Erhverv her

Supportaftale

Til dig som har købt Supportaftale
Eller hjælp via RemoteFix. Husk at have din kvittering klar til verificering.

Åbningstider for support:
Hverdage: 09:00 - 20:00
Lørdage: 10:00 - 17:00
Telefon: 70 27 87 50
Log ind på RemoteFix

Facebook

Besøg os på Facebook
Besøg os på Facebook for at få hjælp, tips og gode råd til dit produkt. På Facebook deler vi også inspiration og arrangerer konkurrencer med gode præmier.