Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Vind præmier for over 60.000 kr.

Mange kommer i år til at tilbringe sommerferien hjemme i det danske land. Men hvor godt kender du egentlig Danmark og nogle af seværdighederne rundt omkring i landet? Test dig selv igennem hele juli måned hvor vi hver mandag, onsdag og fredag udlodder fede præmier blandt dem der gætter dagens destination. Under lågerne er der gemt en ledetråd samt et billede, som giver dig et hint om hvilken destination vi søger. Held og lykke!

Sådan deltager du:

Klik på lågen, gæt dagens destination og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af over 60.000 kr. Vi trækker en vinder hver mandag, onsdag og fredag. Den næste låge åbner umiddelbart efter at vi har trukket en vinder.

Find, gæt og vind

Fra d. 1/7 2020 til d. 31/7 2020 kan du hver mandag, onsdag og fredag vinde fede præmier. Meld dig ind i vores kundeklub og deltag i Oplev Danmark spillet med 14 præmier fra 399 kr. - 11.699 kr. Du kan altid melde dig ud igen via et afmeldingslink i nyhedsbrevene. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i spillet.

*Værdien er baseret på præmiernes værdi d. 30/6.

Læs konkurrencebetingelserne her

Bliv medlem nu - det er kvit og frit!

Et klubmedlemsskab koster ikke noget - og der er kun fordele som medlem. Returretten udvides fra de normale 30 dage til 50 dage. Man får en bred vifte af kundefordele såsom eksklusive tilbud, faste rabatter på populært tilbehør, samt kvitteringer og garantier modtages på mail. Se de mange fordele på elgiganten.dk/kundeklub