Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Fotodeal hos Elgiganten

Pas godt på de mest værdifulde stunder. Fotodeal hos Elgiganten opdateres løbende med nye deals på kameraer og kameraudstyr. Følg med her, så du kan finde det, som du leder efter!

Nogle billeder fortjener mere

Vi kender det alle - vi har hundredvis af billeder liggende på vores telefoner. Men nogle billeder fortjener bare mere end at blive gemt af vejen på et hukommelseskort eller i en skylagring et sted i det uvisse. Print billederne af sønnike som kattekonge til fastelavn og sæt i glas og ramme, så du kan blive mindet om hvor stolt han var i sit superheltekostume. Lav en hel bog med billeder fra jeres bryllup, så I kan se tilbage på jeres lykkelige dag. De ekstraflotte naturbilleder fra ferien kan du få printet på et lærred og hænge på væggen. Giv gode minder i gave – som fx en kalender fyldt med billeder af børnebørnene eller hvad med et helt personligt mobilcover med et lykkeligt minde på? Så gør mere ud af dine fotominder - de fortjener det.

Med Elgigantens fotoservice kan du bringe dine digitale billeder til live. Vælg mellem en række sjove, kreative eller traditionelle muligheder til dine favoritøjeblikke. Se mere her.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: