Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Kvinde med Huawei P Smart Z og sæbebobler

Huawei P Smart Z - med pop-up kamera

Med Huawei P Smart Z får du meget telefon for pengene. Den flotte telefon kommer med et stort batteri, som normalt er forbeholdt dyrere modeller, en flot, næsten kant-løs skærm og et innovativt kamera design med et pop-up selfiekamera.
 Huawei P Smart Z front

Design

Huawei P smart Z har et stilfuldt og unikt design med en delt bagside og struktur, der fremhæver de fine detaljer. På forsiden finder du den flotte 6.59” HUAWEI Ultra FullView Display-skærm. Den ultra-brede skærm har meget tynde kanter og pga. det smarte pop-up kamera bruges der ikke værdifuld skærmplads på et frontkamera.

 Huawei P Smart Z front med pop-up kamera

Kamera

Som et unikt designvalg har Huawei P smart Z et pop-up frontkamera på 16 MP, der dukker op på 1 sekund, når du vil tage en selfie og folder ind igen, når billedet er taget. På bagsiden har telefonen et dual-kamera på 16 MP + 2 MP. Med en ekstra glaslinse på kameraet absorberer 6P-objektivet mere lys for at forbedre opløsningen og kontrasten.

 Huawei P Smart Z bagside

Batteri

Huawei P Smart Z kommer med et batteri på 4000 mAh, en kapacitet, der ellers ofte kun findes i flagskibs-modeller. Det store batteri arbejder sammen med den strømbesparende Kirin 710F-processor for at øge telefonens totale energieffektivitet. Desuden er EMUI 9-operativsystemet udstyret med avancerede teknologier, der øger ledig plads for at holde enheden kørende i længere tid uden forsinkelser.