Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Velkommen til Elgiganten Marketplace!

Nu findes der endnu flere gode tilbud og spændende produkter på www.elgiganten.dk. Læs mere om Elgiganten Marketplace!

Elgiganten samarbejder med en række Partnere, som tilbyder deres produkter gennem Elgigantens hjemmeside, så du som kunde får et endnu bredere udvalg af produkter. Det er det, vi kalder Elgiganten Marketplace.

Vi håber at det store produktudvalg vil give dig en endnu bedre købsoplevelse!

Køber du et produkt fra en af vores Partnere, udføres transaktionen gennem Elgigantens sikre forbindelse. Når Partneren har modtaget din bestilling, bliver produktet sendt til den angivne leveringsadresse. Hvis du har bestilt produkter fra flere Partnere, vil du modtage en leverance fra hver Partner.

Har du spørgsmål omkring bestillingen, eller du ønsker at returnere en vare, skal du kontakte Partneren, der er ansvarlig for bestillingen. Information om ansvarlig Partner finder du ved siden af varen på produktsiden, i indkøbskurven og på Min Side på www.elgiganten.dk.

En Partner er en leverandør som tilbyder salg af produkter på Elgiganten Marketplace. Vores Partnere er nøje udvalgt for at sikre, at de tilbyder produkter og service af høj kvalitet. Alle Partnere er pålagt at handle i henhold til forbrugerlovgivningen.

For os er din købsoplevelse højeste prioritet! Vi er interesserede i at vide, hvordan du opfatter købsoplevelsen med vores Partnere, og vi opfordrer dig til at vurdere Partneren efter, at bestillingen er leveret.

For at vi skal kunne tilbyde dig den bedste købsoplevelse, ønsker vi at høre, hvordan du opfatter Elgiganten Marketplace, og hvad vi kan gøre endnu bedre. Send os gerne en tilbagemelding med forslag til forbedringer på feedback.marketplace@elgiganten.dk.

Har du spørgsmål om Elgiganten Marketplace eller en bestilling? Besøg vores FAQ og søg efter Marketplace.

Er du interesseret i at blive Partner på Elgiganten Marketplace? Kontakt os på marketplace@elgiganten.dk.

Fandt du ikke det, du ledte efter?