Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 
Kampagnen er slut
Vi har verdens bedste kunder i Elgiganten, og der skal lyde en stor tak til hver og en som var forbi Elgiganten Strøget. Vi kommer stærkt igen, så hold øje med siden.
 

Video: Elgiganten Strøget om eftermiddag!

 

Video: Se vores ny-istandsatte varehus på Strøget i København

Mens vi ligger sidste hånd på værket, kan du tage en video-rundtur i vores ny-istandsatte varehus. Under videoen kan du læse mere om de mange andre muligheder, som nu vil være tilgængelige i vores 3 etagers elektronikvarehus, midt på Strøget i København.

 
Elgiganten på Strøget

Nordisk Premiere LG W7 - #WallpaperTV

Kom ind og oplev LG's tyndeste TV - det hypede #WallpaperTV fra CES messen. LG's SIGNATURE OLED TV W7.
Fordudbestil og bliv blandt de første til at eje dette utrolige TV.

Under åbningen vil en produktspecialist fra LG stå til rådighed og give dig en personlig demonstration.


Elgiganten på Strøget

KÆMPE ELEKTRONIKVAREHUS I 3 ETAGER

Kom ind og oplev vores topmoderne elektronikvarehus på strøget midt i København. Der er gjort lidt ekstra ud af det nyistandsatte varehus midt i byen, og du finder alt, hvad du kan få brug for før under og efter købet af dit nyeste grej.

KNOWHOW

Vi hjælper dig hele vejen! KNOWHOW er ekstra servicetjenester, som vi tilbyder alle kunder. Du kan få hjælp til montering, installation og tilpasning af dine produkter. Klik og Læs mere om KNOWHOW, eller kom ned i et af vores 40 varehuse og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

ELGIGANTEN ERHVERV

Nu er det blevet endnu nemmere at være erhvervskunde i København. Med det nye erhvervscenter på Strøget har alle erhvervsdrivende muligheden for se vores store sortiment og samtidigt modtage rådgivning og sparring fra vores erhvervskonsulenter, der hjælper hele vejen igennem handlen.

Elgiganten på Strøget

SAMSUNG SHOWROOM

Træd ind i Samsungs univers. I samarbejde med Samsung har vi udviklet et Samsung showroom, hvor du kan opleve det sidste nye inden for smart elektronik. Vi har etableret et lækkert område i varehuset, hvor vi viser, hvordan teknologi taler sammen på tværs af produkter.

Apple shop og Service partner i Elgiganten på Strøget

APPLE SERVICE PARTNER

Som mange af vores andre varehuse er Elgiganten på Strøget også udstyret med en Apple Shop. Men denne Apple Shop består af Apple Sales consultants, der er eksperter i alle Apples produkter. Et unikt koncept, der sikrer at vores kunder får ekspertrådgivning, når de skal købe deres næste Apple produkt. Og som noget helt nyt er Elgiganten på Strøget Apple-autoriseret Servicepartner, og kan nu tilbyde reparationsservice af alle Apple produkter i vores Apple Repair Shop på Strøget.

Collect@store - Køb online, hent i varehuset

COLLECT@STORE - Køb online hent i varehuset

Bestil, hent, brug. Hurtigt, praktisk og enkelt. Collect@Store sparer dig for tid og penge, da du slipper for at vente på levering og skal ikke betale for at få dit produkt leveret. Find dit produkt online, bestil Collect@Store og afhent dit nye produkt i varehuset 2 timer efter bestilling. Klik og læs mere om Collect@Store


©2017 Elgiganten A/S - Alle rettigheder forbeholdes. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl samt leveringssvigt.