Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Ventilator der koler ned i varmen

Bliv kølet ned i varmen

Varmen er over os, og skulle du trænge til en pause fra solen, så har vi en række produkter, der kan køle dig og din bolig ned. Se udvalget af ventilatorer, blæsere, aircondition eller varmepumper nedenfor.

Produkter der kan køle dit hjem ned

Blæsere i alle størrelser

Ventilator og blæser

På varme sommerdage kan de fleste få behov for lidt ekstra afkøling, eksempelvis når man laver mad eller prøver at sove i et alt for varmt soveværelse. En blæser er den enkleste måde at nedkøle omgivelserne. Vi har blæsere og ventilatorer i forskellige størrelser og med varierende effekt. Alt fra enkelte bordmodeller til mere avancerede gulvmodeller med timer og fjernkontrol. De fleste kan drejes og tiltes, så den kølige luft blæses ud i alle hjørner.

Effektiv nedkøling med aircondition

Effektiv aircondition

Hvis du ønsker at nedkøle større rum, end en blæser eller ventilator dækker, anbefaler vi at investere i en portabel aircondition. Vores modeller passer rum op til 45 kvadratmeter, men størrelsen gør, at de enkelt kan flyttes mellem flere rum. Du kan vælge imellem forskellige hastigheder efter, hvor varmt rummet er, og fjernbetjeningen gør det enkelt at styre enheden fra sofaen eller sengen

Varmepumper er perfekte til alle sæsoner

Den perfekte aircondition i en varmepumpe

Hvis du er på udkig efter en langsigtet løsning for både opvarmning og afkøling, anbefaler vi installation af en varmepumpe. Dette er en løsning, der både giver energibesparende opvarmning i vinterhalvåret og behagelig afkøling om sommeren. Varmepumper henter energi fra naturen og er effektiv opvarmning og nedkøling af din bolig. Vi har modeller tilpasset forskellige boligstørrelser.

Tips der kan køle dig ned i sommervarmen

Køl dig ned med en dukkert i varmen

Vand, vand og atter vand

Når temperaturen overstiger 30 grader, og solen steger allermest, er det dejligt at køle sig ned med et iskoldt glas vand i skyggen. Men vand kan også bruges til andet end at slukke tørsten. Fyld en sprayflaske med vand og giv dig selv et sprøjt i ny og næ, tag lidt vand på håndleddene for at køle blodet ned eller snup en dejlig dukkert i nærmeste sø eller havnebad eller smut på stranden. Intet er mere afkølende end netop en dukkert.

Køl dig ned med råd fra Elgiganten

Naturens egen aircon

Bader du i sved til langt ud på natten og har sparket både dynen og lagenet af dig? Luften i et varmt soveværelse kan føles som en finsk sauna, og det kan føles umuligt at få den nødvendige nattesøvn. Prøv at få lidt gennemtræk i rummet, så luften ikke er alt for stillestående. Det kan også være smart at afskærme rummet for solen med enten persienner, mørke gardiner eller markiser. Er det stadig for varmt ude, kan du lægge dig på altanen eller terrassen og så tilbringe natten under åben himmel.

 Køl dig ned med råd fra Elgiganten

Små tiltag med stor effekt

Også de små ting kan gøre underværker, så både dagen og natten bliver lettere at komme igennem. Har du gæster, kan du servere frossen frugt eller druer eksempelvis. Godt og afkølende på samme tid. Fryseren kan i det hele taget være en hjælpende hånd i sommervarmen: Læg en flaske med vand i fryseren og tag den med dig som køledunk, når du går i seng. Du kan også lægge tøj, sengetøj eller din pude på frost, så natten kan blive lidt køligere.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: