Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Få spil med i købet med AMD Radeon grafikkort

Få en endnu bedre gamingoplevelse med AMD Radeon grafikkort. Køb et AMD Radeon RX 5700 eller 5700 XT grafikkort og få Resident Evil 3, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint eller Monsterhunter World Iceborne og Xbox Game Pass til PC med i købet. Køb grafikkort i perioden 4. februar 2020 – 25. april 2020 og indløs koden i perioden 4. februar – 25. maj 2020.
AMD Radeon RX 5700 kampagne

Sådan gør du:

  1. Køb et kvalificeret produkt eller system, der indeholder et af de Radeon grafikkort, der indgår i kampagnen. Du modtager en kuponkode.
  2. Sørg for, at det kvalificererende produkt er installeret på den computer, hvor indløsningen foretages. Hvis du købte et system, er produktet muligvis allerede installeret.
  3. Log ind eller opret din AMDRewards.com-profil.
  4. Indtast kuponkode. Kuponkoden bruges til at verificere installationen af det kvalificerende produkt med PVT (Product Verification Tool). PVT vil bede dig om at downloade en fil til din computer. Hvis du accepterer alle vilkår, kan den køre og verificere processoren.
  5. Vælg det eller de spil, du vil indløse, ved at tilføje dem til din indkøbskurv og bekræfte dine valg.
  6. Aktivér dit spil ved at følge instruktionerne på skærmen. Du skal muligvis klikke på aktiveringslinket. Du bliver muligvis bedt om at indtaste dine Uplay eller Steam-kontooplysninger eller oprette en konto for at afslutte.

Læs mere om vores produkter her: