Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
iPhone 7

Apple – stort udvalg af alle produkter

Elgiganten giver dig den fulde Apple-oplevelse. Som autoriseret forhandler er vi eksperter i Apple’s produkter og tilbehør. Vi bliver jævnligt uddannet af Apple i produktviden. Det betyder, at vi kan give dig rådgivning og vejledning på højt niveau. Og ikke nok med det: I flere af vores varehuse har vi sammen med Apple indrettet områder, hvor du kan opleve hele Apple’s univers. Hvis du ikke kan vente, kan du også gå på opdagelse her!
Knowhow

Elgiganten Tjenester

Har du brug for hjælp eller teknisk support til andre produkter, du har købt hos os? Vi hjælper med alt fra telefonsupport til fjernstyring af produkterne, så du kan få hjælp, der hvor det passer dig bedst. Vi kan også hjælpe dig med dit produkt fra Apple.

 RENEW IT

RENEW IT – få de nyeste modeller

Med lav månedlig betaling får du mulighed for at opgradere til nyeste model igen og igen. Kom ned i din lokale Elgiganten, så hjælper vi dig igang, så du kan komme hjem med lige netop det produkt, du kunne tænke dig.

Logo med tekst om at Elgiganten er autoriseret reparatør af Apple-produkter

Autoriseret reparation

Har du været så uheldig, at fx skærmen på din iPhone eller iPad er gået i stykker? Så kom ind til os og få den repareret med det samme og behold garantien – uanset hvor du har købt dit Apple produkt.