Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
iPhone 7

Apple – stort udvalg af alle produkter

Elgiganten giver dig den fulde Apple-oplevelse. Som autoriseret forhandler er vi eksperter i Apple’s produkter og tilbehør. Vi bliver jævnligt uddannet af Apple i produktviden. Det betyder, at vi kan give dig rådgivning og vejledning på højt niveau. Og ikke nok med det: I flere af vores varehuse har vi sammen med Apple indrettet områder, hvor du kan opleve hele Apple’s univers. Hvis du ikke kan vente, kan du også gå på opdagelse her!

Lev kreativt med Apple

Kreativiteten kender ingen grænser – ikke engang i GarageBand

En erfaren musiker og musiklærer bruger sin trofaste iPad og appen GarageBand i sin musikproduktion og undervisning. Vi har fulgt ham i hans kreative proces for at inspirere dig til at leve mere kreativt med produkterne fra Apple.

Knowhow

Elgiganten Tjenester

Har du brug for hjælp eller teknisk support til andre produkter, du har købt hos os? Vi hjælper med alt fra telefonsupport til fjernstyring af produkterne, så du kan få hjælp, der hvor det passer dig bedst. Vi kan også hjælpe dig med dit produkt fra Apple.

Billede af magiske produkter fra Apple

Apple – meget mere magi

Lær og opdag meget mere om de mange helt magiske produkter fra Apple. Er du tvivl om, hvilken iPhone du skal vælge, eller hvilken MacBook, der passer bedst til dig? Så bør du se de flotte og inspirerende produktvideoer, som vi har samlet.

 RENEW IT

RENEW IT – få de nyeste modeller

Med lav månedlig betaling får du mulighed for at opgradere til nyeste model igen og igen. Kom ned i din lokale Elgiganten, så hjælper vi dig igang, så du kan komme hjem med lige netop det produkt, du kunne tænke dig.