Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Ariete hotdog-maskine i stilfuldt retrodesign

I en stressende hverdag er det ikke altid lige let at få tid til at tilberede maden fra bunden, selv om man ønsker det. Af og til kan det derfor være fint med hurtige og enkle løsninger. En smart hotdog-maskine i retrodesign vil garanteret falde i både de voksnes og børnenes smag.

Nem tilberedning af pølser

Vi oplever alle, at tiden ikke altid strækker helt til. Middagen skal både laves og serveres på kort tid, før både børn og voksne skal videre til aftenens aktiviteter. De fleste kan lide pølser, og denne hotdog-maskine fra Ariete vil garanteret blive et hit hos både voksne og børn. Maskinen er meget brugervenlig - du placerer ganske enkelt en eller to grillpølser i midten og tilhørende pølsebrød på hver af siderne. Vent et par minutter - så kan du servere nygrillede pølser.

Stilfuld og praktisk

Hotdog-maskinen har et stilfuldt, rødt retrodesign, som vil have en opsigtsvækkende effekt på køkkenbordet. Den er på størrelse med en traditionel brødrister og vil derfor ikke optage meget plads. Efter brug trækker du nemt bundpladen ud, vasker den og fjerner overflødige krummer. Enklere bliver det ikke! Maskinen er desuden sikker at bruge selv i en hektisk hverdag, da den slukkes automatisk, hvis du skulle glemme det.

399
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • Lav dine egne hot-dogs
  • Hurtig og enkel at bruge
  • To hot-dogs på en gang
Læs mere om Ariete hot-dog maskine 7250

Sidst opdateret 10-06-14 14:24:13

Mærke

Søgeordsforslag

 

Varehus

Info & kampagner