Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Temabillede til Elgigantens computerunivers

Bliv skoleklar med Elgiganten

Hvilken computer skal jeg vælge? Vi har gjort det overskueligt for dig at gøre det rigtige computerkøb til skolestart og studiestart. Gør det til en leg at finde netop den computer, der passer bedst til dig. Her finder du vores spændende guides og tests til bærbare computere, Macbook, Chromebook, Microsoft Surface, iPad, tablets og sider med computertilbehør og sammenligninger af produkter.
Billede med link til PCMark10

UL Benchmarks tester vores bærbare PC'er

Vi hjælper dig med at vælge den rette bærbare computer til skolestart og studiestart. Testen inddeler vores computere efter ydeevne, hvilket gør det let for dig at foretage det rigtige computerkøb, så du ikke får fingrene i en computer, der er for svag til dine behov, og så du ikke skyder gråspurve med kanoner med en laptop, der er for kraftfuld. Læs mere om hvor let det er at vælge den helt rigtige computer her.

Billede med link til Elgiganten RENEW IT

Få fordelene ved den nyeste teknologi

Nu kan du oftere og billigere end nogensinde opgradere til den nyeste teknologi fra nogle af de største brands på markedet. Udskift din iPad, tablet, smartphone, iPhone og bærbare computer uden store omkostninger, når den nyeste model lanceres. Læs om alle fordelene ved Elgiganten RENEW IT her.

Aktuelle tilbud
Billede med link til Elgigantens koncept Prøv Hjemme
Billede med link til Elgigantens koncept Prismatch
Billede med link til Elgigantens koncept Klik og Hent

Bliv inspireret af disse artikler