Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Beats Studio3 trådløse hovedtelefoner

Det bedste med Beats Studio3 trådløse hovedtelefoner er batterilevetiden på 22 timer og Pure ANC som lukker al støj ude og optimerer musikken. Og selvfølgelig det behagelige Beats-design med kontrol på ørekoppen.

Pure adaptive noise cancelling (Pure ANC)

Oplev musik med optimeret lyd og lad ikke støjende omgivelser forstyrre dig. Ren adaptiv støjdæmpning lukker irriterende lyde fra omgivelserne ude, og teknologien lader dig også bytte støj ud med fred og ro, når du ikke lytter til musik. Pure ANC tilpasser også lydutætheder på grund af hår, briller eller øreudformning og sikrer, at musikkvaliteten bliver bedst mulig.

 Beats Studio3 trådløse hovedtelefoner
 Beats Studio3 trådløse hovedtelefoner

Lang batterilevetid

Det indbyggede Li-ion batteri sikrer, at du kan lytte til musik trådløst i 22 timer med ren adaptiv støjreduktion aktiveret og 40 timer uden. Beats Studio3 kan også hurtigoplades og du får en fuld 3-timers batterilevetid efter kun 10 minutters opladning.

Apple W1 chip

Med Apple W1-chip får du en mere effektiv trådløs forbindelse, hvor du forbinder din iPhone med hovedtelefonerne med blot et tryk på mobilskærmen. Beats Studio3 leveres med hurtig Bluetooth-forbindelse, der sparer batteriets levetid og giver dig mulighed for nemt at skifte mellem dine Apple-enheder, der er forbundet med iCloud.