Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Beats gør dine yndlingssange endnu bedre

Lad ikke dårlige hovedtelefoner ødelægge god musik. Verdenskendte Beats, der er udviklet sammen med den legendariske musikproducent og hiphopartist Dr. Dre, er trådløse hovedtelefoner, der vil tage din musikoplevelse til et helt nyt niveau. Beats lancerer nu deres tredje serie af hovedtelefoner. En serie der giver dig kvalitet og komfort i verdensklasse. Gør som superstjerne Ronaldo, Neymar, Serena Williams og mange andre – vælg Beats.
Beats Solo 3 Wireless

Bliv forført ind i musikkens fortryllende verden

Solo3 Wireless er bare en af kronjuvelerne i den nye serie fra Beats. On-ear hovedtelefonerne har en slankt og minimalistisk design, der leverer en fantastisk klar lyd, der får musikken til at lyde endnu bedre. Øreklapperne lukker uvelkommen lyd ude og skaber en endnu bedre musikoplevelse.

Øreklapperne er desuden så behagelige, at du kan havde dem på i timevis, uanset om du ligger på sofaen eller er ude og gå med hunden. Solo3 Wireless findes i et utal af farver og har en batteritid på op til 40 timer.

 PowerBeats 3

Powerbeats – designet for bevægelse

Powerbeats3 er trådløse in-ear hovedtelefoner gør dig fri som en fugl uanset hvor og hvornår du vil lytte til musik. Takket være et nyt ergonomisk design kan hovedtelefonerne levere en endnu bedre lyd og komfort.

Powerbeats3 er både lette og vandafvisende, hvilket gør dem perfekt til dig der træner meget eller generelt er på farten. Hovedtelefonerne har desuden den smarte funktion RemoteTalk, der uden problemer gør det muligt at føre en samtale på farten.

 Beats X Wireless

Få trådløs musik når det er bedst med BeatsX

Med Beats vil du opleve hvordan en perfekt lydoplevelse egentlig lyder. BeatsX Wireless kombinerer en utrolig lydkvalitet med en anvendelighed, der giver dig hovedtelefoner, der er perfekt at bruge hver dag, uanset hvad du laver.

Lyt til musik, snak i telefon eller jam med vennerne trådløst derhjemme, på jobbet eller ude, med et batteri der kan give dig op til otte timers musikoplevelse. BeatsX Wireless er trådløs musik når det er bedst.

Udover denne nye serie fra Beats, må du ikke glemme hele vores store udvalg af Beats hovedtelefoner og tilbehør