Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Black Friday 2020

Årets vildeste dag
med lave priser!

Vi ses om:

Bliv medlem af kundeklubbenBlack Friday 2020

Vil du ikke gå glip af årets vildeste dag med lave priser – kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen til Black Friday 2020 d. 27. november i Elgiganten. Vi glæder os til at se dig til et brag af en fest!

Black Friday – på elgiganten.dk

Det har aldrig været nemmere at få fat i de gode Black Friday online-tilbud hos Elgiganten. Når vi rammer tidspunktet 00:00 natten mellem torsdag og fredag, vil alle Black Friday-tilbuddene, som kan købes via hjemmesiden, være samlet her på siden.

Til Black Friday er der mange penge at spare online, hvis du benytter dig af vores spektakulære tilbud. Vi har valgt at samle alle de gode tilbud ét sted, så du nemt kan finde dem. På den måde får du også hurtigt et overblik over alle vores Black Friday-tilbud. Så er du en af dem, der ønsker at slippe for at stå i kø og fryse, kan du i stedet sætte dig klar ved skærmen og handle online på elgiganten.dk. Tilbuddene på hjemmesiden er mindst lige så gode, som tilbuddene i vores fysiske butikker.

Hvis du vil være helt sikker på at få de store online-rabatter

Vi vil altid gerne have de bedste Black Friday-tilbud. Derfor opdaterer vi løbende hjemmesiden med rabatter – vi tilføjer også helt nye produkter. Du skal dog være hurtigt ude, hvis du gerne vil have de rigtig store rabatter på udvalgte produkter. Vores tilbud er nemlig så gode, at der er rigtig mange om buddet, når de offentliggøres.

Alle Black Friday online-tilbud er samlet i forskellige kategorier, så du nemt kan finde dem, der er relevante for dig. Så kan du eksempelvis nemt hoppe til de gode tilbud på et TV eller en PS4 i stedet for at bladre alle tilbuddene igennem – hvilket du selvfølgelig stadig er mere end velkommen til.

Se alle tilbudskategorierne til Black Friday 2019

Køb online til Black Friday og Collect@Store

Når du handler hos os, bestemmer du selv, om du vil have dine Black Friday-indkøb fragtet direkte hjem til dig, eller om du vil hente dem selv i butikken eller en pakkeboks. Når du først har benyttet dig af vores gode Black Friday-tilbud, får du nemlig mulighed for at vælge levering. Her kan du vælge den bedste løsning for dig – det er hurtigt, praktisk og enkelt.

Vi fejrer Black Friday i alle vores butikker

Black friday Danmark - Blackfriday