Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Byt farve på dit køleskab med Vario Style kølefryseskab fra Bosch

Vil du ændre stil på køkkenet på en nem måde? Med verdensnyheden Vario Style kølefryseskab fra Bosch kan du hurtigt og enkelt skifte farven på dørfronten.Bosch Vario Style 186 cm eller 203 cm

1: Har du brug for et 186 cm eller 203 cm højt køleskab?

Bosch Vario Style kølefryseskab findes i to forskellige højder: standardkapacitet 186 cm højt eller 203 cm til dig som vil have ekstra meget plads.

Bosch Vario Style

2: Hvilken farve vil du have?

Nu kommer den sjoveste del, hvilken farve vil du have på dit nye køleskab? Du behøver ikke begrænse fantasien til at vælge mellem hvid, sort eller grå – med Bosch Vario Style kan du vælge mellem alt fra kirsebærrød til en mængde andre spændende farver som fx espressobrun, mat sort eller turkisblå.

Byt nemt farve med Bosch Vario Style

3: Byt nemt farve

Ønsker du senere at skifte farve, skifter du nemt fronten på køleskabet. Du behøver ikke finde værktøjet frem, for at skifte dørfronten, for bagpå dørfronten sidder der magneter og gennemsigtige dørkroge, som gør det supernemt at tage fronten af og på.

Dørfront design

Prisbelønnet design - smelter ind i hjemmet

Bosch Vario Style har vundet designpris for disse innovative køleskabe. Bosch giver dig mulighed for at vælge din favoritfarve blandt 19 farver, så det matcher dit køkken på bare nogle sekunder. Vælg en farve som smelter ind i dit hjem for at skabe en integreret følelse på køkkenet.

 Bosch interiør

VitaFresh + 2 klimazoner

Bosch Vario Style har VitaFresh og to klimazoner som giver optimale opbevaringsbetingelser: den tørre zone er perfekt til fisk og kød, som du kan opbevare ved lav temperatur cirka 0 °, i to separate bokse. I den store buks nederst kan fugtigheden kontrolleres så frugt og grønsager holder sig længere.

Perlehvid, blomme, petroleum eller perlemidnatsblå?

Uanset hvilken farve du har forelsket dig i eller blevet træt af, så har Bosch med sine Vario Style kølefryseskabe en dørfront som passer til dig og din køkkenstil. En ny farve på køleskabet giver et helt nyt udtryk til et køkken. Vælg en varm farve som fx solsikke og kombiner med et ellers hvidt køkken og et par gule detaljer så har du en helt ny moderne og farvestrålende stil i køkkenet.

Sæt kulør på dit køkken
5 186
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (25+)  
  • Højde 203 cm og bredde 60 cm
  • Nettovolumen: 279/87 liter
  • Til udskiftelige fronter i forskellige farver(medfølger ikke)
Læs mere om Bosch Series 4 VarioStyle kølefryseskab KGN39IJ3A

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: