Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Braun Silk- épil 9 SkinSpa - sommerens bedste epilator

Når solen endelig begynder at titte frem ved vi, at vi kan se frem til en årstid med nederdele, kjoler og shorts. Så kan det være en god idé at forberede sig til solfyldte dage på stranden. Med epilatoren Silk- épil 9 SkinSpa fra Braun får du epilering, peeling og rengøring i én og samme enhed.

Braun Silk- épil 9 SkinSpa - sommerens bedste epilator

Prøv en epilator fra Braun og mærk forskellen

 Epilering med Braun

Silk- épil 9 SkinSpa – epilering…

Snart er sommeren her – gå den i møde med silkeglatte ben. Med Sil- épil 9 SkinSpa præsenterer Braun en ny standard for hårfjernelse. Det er en 3-i-1 løsning, som giver både peeling, epilering og ansigtsrengøring i ét og samme produkt. Takket være hele 40 pincetter, som fanger selv de korteste hårstrå, forbliver huden glat i op til en hel måned. Epilatoren har også et større hoved, så den kan få mere med. SkinSpa er designet til at kunne bruges på både våd og tør hud og kan sågar anvendes under bruseren.

 Epilering med Braun

...peeling og rengøring

Sørg for at peele huden for døde celler og gør den klar til sommersolen. En børste med over 3000 mikrovibrationer i minuttet fjerner døde hudceller og stimulerer tilbagekomsten af nye celler. Det gør, at huden bliver glat og blød. Glem ikke at tage hånd om den følsomme hud i ansigtet. Silk- épil 9 SkinSpa sikrer 6 gange mere effektiv rengøring, end når du vasker ansigtet med hænderne.

 Epilering med Braun

Naturlig glød med Braun ansigtsepilator

Braun har tidligere præsenteret verdens første epilator til ansigtet, der kombinerer to ansigtsbehandlinger i én - hårfjernelse via epilering og skånsom rengøring af porerne.

Nu lancerer Braun ansigtsepilator SE832EFACE der udover at fjerner uønsket hår i ansigtet, giver en skånsom men præcis epilering på selv de områder, der ellers er svære at nå. Epilatoren gør at du kan være hårfri i op til 4 uger og den exfolierende børste rense hudens porer dybt, så du føler din hud er frisk og ren længe.

997
 
 
Udstillingsmodeller samt returvarer vil forekomme
  • Ekstra stor epilatorhoved
  • Smartlight system
  • Ansigtsbørste
Læs mere om Braun Silk-épil Series 9 epilator SE9969WD
599
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (5+)  
  • Ansigtsepilator
  • Exfoilerende børste
  • Rengøringsbørste
Læs mere om Braun ansigtsepilator SE832EFACE

Fandt du ikke det du ledte efter? Læs mere her:

Sidst opdateret 15-04-16 14:26:43