Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 CAT S60 - se verden fra et nyt perspektiv

CAT S60 - se verden fra et nyt perspektiv

Er du træt af telefoner, der ikke kan holde til noget? Træt af at din smartphone tager skade af støv og vand, når du er på arbejde eller har den med ude i naturen? Så er CAT S60 lige den telefon du har ventet på. Denne robuste telefon kommer med 32 GB, er vandtæt ned til 5 meter i 60 minutter, kan holde til fald fra 1,8 meters højde og har et batteri, der kan holde op til 43 dage på standby. CAT S60 kommer endda med integreret termografi. Så drop de skrøbelige telefoner, der går i stykker efter en uge på byggepladsen og køb i stedet en CAT S60.
4 599
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • Termografik kamera
  • Vandtæt, ekstra stødafvisende
  • 4,7” touchskærm
Læs mere om Cat S60 smartphone - sort/sølv

En rigtig håndværkertelefon

CAT S60 kan holde til så meget mere end en almindelig smartphone. Telefonen er med Lockdown Switch vandtæt ned til 5 meters dybde i op til en time.

Du kan uden problem bruge handsker og våde fingre på den unikke 4,7 ” store Corning Gorilla Glass 4 touchskærm, samt telefonen kan holde til fald fra 1,8 meters højde - perfekt til dig der arbejde på f.eks. en byggeplads.

CAT S60 kan endda tage billeder og videoer under vand, så du også kan tage den med på eventyr.

 CAT S60 - En rigtig håndværkertelefon
 CAT S60 - Se verden på en helt ny måde med termografi

Se verden på en helt ny måde med termografi

Som den første smartphone nogensinde er Cat S60 i stand til at tage klare termobilleder, videoer og endda timelapse-film.

Derfor kan du f.eks. retroaktivt pege på en temperatur i billeder, mens den termografiske billedteknologi kan udpege selv små nuancer som for eksempel røg.

Med et fingertryk kan du enkelt finde fejl i isolering, elektriske mangler, måle ydelsen på maskiner og endda tjekke grillens gascylindere eller om maden er varm nok.

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

 Få support til din mobil

Supportaftale til mobil

Med en Knowhow-supportaftale til mobil får du hjælp med opsætning af din nye telefon. Alt bliver tilpasset til dine behov. Cloud-lagring samt e-mail sættes op for dig og sikkerheden på din mobil varetages. Skulle du have behov for hjælp i aftaleperioden, hjælper vi både via telefon og i vores varehuse.

Sidst opdateret 21-03-17 15:03:57