Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Clean Secrets

Ny generation af vaskemaskiner og tørretumblere fra ASKO

ASKOs nye generation af vaskemaskiner og tørretumblere har et væld af innovative funktioner, der gør din hverdag lettere, grønnere og forskønner dit hjem. Produkterne består af førsteklasses stålkomponenter så du kan se frem til mange års pålidelig brug.

Selv med 65 år i branchen, bestræber vi os fortsat på at forstå, hvordan vi kan forbedre og forskønne vores produkter, så de matcher den moderne forbrugers forventning til design og funktionalitet. For at imødekomme selv de højeste forventninger, har vi inkluderet brugerne i forskellige udviklingsfaser og identificeret de største gener forbundet med vask og tør. Vi kombinerer denne viden med vores mangeårige erfaring inden for vaskeprodukter til privatsegmentet og til industrien, for at skabe en ny generation af designede, brugervenlige, innovative og slidstærke vaskemaskiner og tørretumblere.

ASKO

Vaskemaskinemodes – Din genvej til bedre tøjvask

ASKO

Green Mode

Med omtanke for miljøet gør vores nye generation af vaskemaskiner det muligt for dig at vaske mere bæredygtigt. Med Green Mode bruger maskinen mindre vand og har et lavere energiforbrug, hvilket giver en mere miljørigtig vask.

Med Auto Dose undgår du fejldosering

Auto Dose

Med ASKOs Auto Dose skal du aldrig mere bekymre dig om fejldosering. Du undgår at overdosere, hvilket kan resultere i for meget vaskemiddel, som sætter sig i tøjet og kan fremprovokere hudallergi.

Vinder af Red Dot Best of the Best Award 2017

De nye vaskemaskiner og tørretumblere har vundet den anerkendte Red Dot Design Award 2017 i kategorien Best of the Best for deres design, der er sofistikeret, minimalistisk og gennemført elegant. Vinderprodukterne kommer fra ASKO Logic-serien; vaskemaskinen W20867CW og tørretumbleren T2087HW.

ASKO
8 999
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (5+)  
  • Kapacitet: 9 kg
  • Omdrejningshastighed: 1.600 omdrejninger/minut
  • Sæbebesparende AutodDosing
Læs mere om Asko vaskemaskine W40967RW
11 999
 
 
  • Kapacitet: 9 kg
  • Omdrejningshastighed: 1.600 omdrejninger/minut
  • Sæbebesparende AutoDosing
Læs mere om Asko vaskemaskine W40967RS

Sidst opdateret 08-01-18 15:40:57