Køb nu og byt frem til 24. februar 2019
Køb nu og byt frem til 24. februar 2019
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Klik & Hent - bestil online, hent i butikken

I jagten på at blive verdens mest kundeorienterede virksomhed og altid have tilfredse kunder har Elgiganten skabt kundeservicekonceptet: Klik & Hent. En service lavet til kunden, der ikke kan vente. Du skal blot finde og reservere dit produkt online og derefter hente det i en butik efter eget valg.

Hurtigt, praktisk og enkelt

Hvorfor vente? Tag hen og hent varen selv. Klik & Hent er Elgigantens unikke koncept lavet til kunderne. Det bliver ikke nemmere for dig at handle online. Ikke mere ventetid, ikke mere tracking af dine varer og ikke mere kø på posthuset - med Klik & Hent har Elgiganten gjort det enkelt for dig at være spontan. Klik & Hent sparer dig både tid og penge, fordi du ikke behøver at betale for at få varen leveret, og du kan vælge, hvornår du ønsker at få dit produkt.

Find dit produkt online, bestil det gennem Klik & Hent, og det er klart til at blive hentet efter to timer. Du kan få dit produkt inden for åbningstiden, men hvis du bestiller dit produkt efter åbningstid, er det klart næste dag. Du betaler, når du henter varen i butikken, og nu er du klar til at gå hjem og nyde dit nye Elgiganten produkt.

Fire enkle trin

  • Find din vare og tryk på den grønne Klik & Hent knap.
  • Udfyld de obligatoriske kontaktinformationer i pop-up vinduet, vælg varehus og tryk på knappen "Send reservation".
  • Skriv dit betalingsID ned eller medbring din bekræftelses e-mail.
  • Efter 2 timer kan du afhente og betale dit nye produkt i din valgte butik.