Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Madlavning på traditionel vis med CrockPot

Crockpot - Madlavning på traditionel vis

Slow cooking er en gammel og traditionel måde at lave mad på. Nu kan du få det samme resultat, men på en moderne og effektiv måde. CrockPot er en elektrisk gryde, som tilbereder maden på lav varme over længere tid. Du fylder ingredienserne i gryden, tænder for din CrockPot og vips, så er middagen i gang, mens du gør helt andre ting. Du kan til og med tænde for din CrockPot, før du tager på arbejde, så du har middagen klar, når du kommer hjem. Det har aldrig været nemmere at planlægge middagen i en travl hverdag.

Lækker mad

Når mad tilberedes ved svag varme over længere tid, bliver smagen mere koncentreret. Næringsindholdet i maden bliver også godt bevaret i gryden. Spiser man væsken, maden er kogt i, bliver middagsretten endnu mere næringsrig. Gryden er fremragende til retter som frikasseer, gryderetter og hele kødstykker. Denne form for madlavning gør det nemmere at bruge ferske råvarer og lave sund mad fra bunden. Glæd dig til smagfulde og dejlige retter!

Hvordan fungerer den?

Vælg selv, hvad du vil putte i gryden. Fyld den med kød, grøntsager og kraft. Tænd for din CrockPot for at begynde madlavningen. Den rummer op til 6 portioner, så der er nok til alle! Når maden er tilberedt, aktiverer du varmefunktionen, så maden holder sig varm til servering. Du kan også bruge en tilbehørsform, så du kan sætte maden i ovnen og få en dejlig skorpe på kødet. Disse tilbehørsforme kan også anvendes i mikrobølgeovn, køleskab og fryser. Formene tåler opvask i opvaskemaskine.

Sammenlign
Vis produkt
På lager online (<5)  
  • Kapacitet: 3,5 liter
  • Nem madlavning
  • Lavt energiforbrug
  
 
Sammenlign
Vis produkt
Forventet på lager online: 07-03-18  
  • Kapacitet: 3,5 liter
  • Få en sund livsstil
  • Spar både tid og energi
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • Kapacitet: 4,7 liter
  • For en sundere kost
  • Spar tid og energi
  
 
Crock-Pot slow cooker 201006
CROCKP201006
Crock-Pot slow cooker 201006
1 049
 
Sammenlign
Læg i kurv
På lager online (25+)  
  • Kapacitet: 5.7 l
  • Sund og ubesværet madlavning
  • Lavt energiforbrug
  
 
Sammenlign
Vis produkt
Forventet på lager online: 07-03-18  
  • Tidsbesparende
  • Kapacitet: 5 l
  • Touch panel
  
 
Sammenlign
Læg i kurv
På lager online (5+)  
  • Tidsbesparende
  • Hold varm funktion
  • Sund mad
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (5+)  
  • Tidsbesparende
  • Kapacitet: 5,6 l
  • Stegning, dampning
  
 

Madlavning på traditionel vis med CrockPot

Pulled Pork

Som i de amerikanske sydstater

Portioner: 8 
Forberedelsestid: 10 min 
Tilberedningstid: 7-9 timer ved lav effekt

Ingredienser

• 1 kg nakkekam

• ½ dl vand (Coca-Cola)

• 1 finthakket løg

• 1 spsk. puddersukker

• 4 hakkede fed hvidløg (mindst)

• 1 tsk. stødt koriander

• Barbecuesovs:

• 1 tsk. stødt spidskommen

• 1 dl ketchup (eller chilisovs)

• 1 spsk. whisky (e.l.)

• ½-1 spsk. Chipotlepasta

Sådan gør du

  1. Svits løg og hvidløg i lidt smør og kom det i gryden.
  2. Læg kødet ovenpå i gryden.
  3. Rør sovsen sammen og hæld den over.
  4. Kog i 7-9 timer ved lav effekt. Træk kødet fra hinanden med en gaffel.

Madlavning på traditionel vis med CrockPot

Tacos med asiatiske spareribs

Krydrede tacos med asiatiske smage. Godt sammen med frisk ananas og gulerodssalat i tacoskallerne.

Portioner: 4 
Forberedelsestid: 15 min 
Tilberedningstid: 8 timer ved lav effekt

Ingredienser

• 1 spsk. rapsolie

• 1,4 kg spareribs

• 3 fed hvidløg, revne

• ½ l kødbouillon

• 1,2 dl gochujang (koreansk chilipasta)

• 4 spsk. riseddike

• 2 spsk. ketchup

• 1 spsk. honning

• 2 tsk. frisk ingefær, revet

• 3 dl revne gulerødder

• ½ dl korianderblade

• 12 tortillabrød, små

• Frisk ananas, skåret i stykker

• Sesamfrø

• Sådan gø

Sådan gør du

  1. Steg spareribsene i olie, så de tager farve på alle sider.
  2. Bland hvidløg, bouillon, gochujang, 2 spsk. riseddike, ketchup, honning og ingefær i Crock-Potten. Kom spareribsene i og kog ved lav effekt i 8 timer (høj i 4 timer).
  3. Kom gulerødder, koriander og 2 spsk. riseddike i en skål og rør rundt.
  4. Når spareribsene er færdige, tager du dem op og renser dem for ben og fedt og deler dem i mindre stykker. Skum evt. fedtet af sovsen (hvis du ikke har en fedtskiller, så stil sovsen i køleskabet et stykke tid, så bliver det let at fjerne fedtet). Bland derefter lidt af sovsen med kødet.
  5. Lav tacos af tortillabrød, kød, gulerodssalat, friske stykker ananas og drys sesamfrøene over.

Lav inspirerende vegetar med din CrockPot:

Madlavning på traditionel vis med CrockPot

Vegetarisk lasagne

Her er en god og enkel opskrift, hvor det eneste du skal gøre er at hakke dine grøntsager.

Portioner: 8 
Forberedelsestid: 20 min 
Tilberedningstid: 8 timer ved lav effekt

Ingredienser

• 1 stort æg

• 500 g ricotta

• 150 g hakket babyspinat

• 3-4 portobello-svampe i skiver

• 1 lille courgette, hakket

• 2 dåser hakkede tomater

• 2 dåser siede tomater

• 3 fed hvidløg

• Et lille stykke rød peber, moset Lasagneplader

• 7 dl revet mozzarella

• 2 spsk. olie

Sådan gør du

  1. Bland æg, ricotta, spinat, svampe og courgette i en stor skål.
  2. Bland knuste og siede tomater, hvidløg og rød peber i en anden skål.
  3. Smør din Crock-Pot med olie. Hæld en del af tomatblandingen i bunden, og læg plader i, så de dækker hele overfladen. Fyld derefter lagvist op med ostemassen, tomatmassen og plader i 3 lag. Afslut med et lag plader dækket med tomatsovs.
  4. Sæt låget på og kog ved lav effekt i 4 timer eller ved høj effekt i 2 timer.
  5. Afslut evt. ved at strø revet mozzarella over og lade den gratinere i ovnen.

Madlavning på traditionel vis med CrockPot

Grøntsagsgryde med chili

En lækker vegetarret.

Portioner: 4 
Forberedelsestid: 20 min 
Tilberedningstid: 4-5 timer ved lav effekt

Ingredienser

• 2 spsk. olivenolie

• 1 tsk. friskhakket rød chili

• 1 spsk. finthakket frisk ingefær

• 2 fed hvidløg, fint hakkede

• 1 løg, groft hakket

• 2 søde kartofler, skrællede og skåret i tern på 1 cm

• 2 røde peberfrugter, skåret i stykker

• 410 g kikærter på dåse, drænede

• 1 spsk. citrongræspuré

• 2-3 tsk. tamarindpasta

• Saften af 1 stor lime

• 1 tsk. sukker

• Salt og friskkværnet sort peber

• 4 spsk. friskhakket koriander

• Creme fraiche og fladbrød (eller lignende) til servering

Sådan gør du

  1. Steg chili, ingefær, hvidløg og løg i et par minutter, til det har taget farve.
  2. Tilsæt søde kartofler, peberfrugter og kikærter og omrør grundigt. Til sidst tilsættes citrongræspuré, tamarind, limesaft og sukker, der krydres og omrøres grundigt. Kom blandingen ned i din Crock-Pot, sæt låget på og kog i 4-5 timer ved lav effekt, eller 3-4 timer ved høj effekt, eller indtil grøntsagerne er bløde.
  3. Derefter tages låget af, og der koges videre i yderligere 15 minutter, så lidt af væsken kan fordampe; rør af og til.
  4. Øs over i en stor skål og bland den hakkede koriander i. Serveres i skåle med en stor klat creme fraiche, lidt ekstra koriander og fladbrød.

Opskriftshæfte

Sidst opdateret 04-12-15 15:33:48

***aaa