Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

dbramante1928 – håndlavet kvalitetsprodukter

Håndlavet dansk design, kvalitetslæder og en stærk social responsibility-politik. Dette er essensen bag dbramante1928, som blev grundlagt i 2011. Produkterne er kun lavet af det bedste kernelæder. Uanset hvilket produkt du kigger på, er de mere end blot stilfulde, funktionelle og kvalitetsbeskyttende covers- og løsninger til din mobil, tablet, bærbar eller dit ur. dbramante1928 er stil og design og giver dig muligheden for, at skabe det perfekte udtryk.
Mand holder sort dbramante1928 computertaske

Håndlavet på egen fabrik

Alle dbramante1928s produkter er håndlavet på egen fabrik i Indien, med mere end 700 højtuddannede læderhåndværkere ansat, som kun arbejder med den fineste kvalitet af kernelæder. Denne typer læder gør produkterne særdeles holdbare og solide, og det kræver stærke kompetencer indenfor håndværk at arbejde med. Du garanteres perfekt kvalitet hver gang.

Kvinde med hvid jakke holder sort dbramante1928 computertaske

Innovativt dansk design

Efter ihærdig brug vil læderet få patina, ridser, skrammer og pletter – som både gør læderet blødere og også mere spændende og personligt. Jo ældre lædertasken bliver, jo flottere og mere unik bliver læderet. Det innovative design giver produktet en ikke-replikerbar karakter, der væver en historie, som er lige så unik som dens ejer.

Socialt ansvar

Alle dbramante1928’s fabrikker er testet, godkendt og overholder alle aspekter af REACh-lovgivningen, der er en europæisk forordning om sikker anvendelse af kemikalier. Ligeledes er alle fabrikkerne er ISO-certificeret på Quality Management, Environmental Management og Social Certification.

dbramante1928 tager ansvar for samfundet omkring fabrikkerne i form af et tæt samarbejde med den danske udviklingsorganisationen LittleBigHelp. Der arbejdes for at skabe bedre muligheder for gadebørn, der bor i slumområderne af Kolkata, i form af uddannelse, husly, medicin, mad og beskyttelse. Hver gang der bliver solgt et dbramante1928 produkt, donerer virksomheden en del af deres overskud til LittleBigHelp. På den måde kan man som kunde og forhandler ligeledes være med til at gøre en forskel, da man igennem køb af produkterne støtter LittleBigHelps arbejde.