Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
dbramante1928 og bæredygtighedssymboler- og visioner

dbramante1928

Fantastisk design med afsæt i fantastisk design

Uanset om det handler om at forbedre vores miljøaftryk, give de bedste arbejdsmiljø- og vilkår for vores medarbejdere, støtte hjælpeprogrammer eller arbejde på miljøinitiativer sammen med vores partnere, har vi forpligtet os 100% til en miljøvenlig fremtid for os alle.

Produkterne er designet i Danmark og håndlavede fra start til slut af højt kvalificerede håndværkere på vores fabrik i Kolkata, Indien. Vi fremstiller det komplette udvalg af luksuriøse produkter, der alle er fremstillet af bæredygtigt kernelæder i luksusklassen.

 dbramante1928-produkt fremstilles i hånden med nål og tråd

Kernelæder

Vores produkter er håndlavede på vores CO2-neutrale fabrik, og de er alle fremstillet af bæredygtigt kernelæder i luksusklassen, så du kan få luksus i din hverdag.

Råmaterialet (huder), der bruges i vores produktion, er et biprodukt, der raffineres til et smukt og holdbart slutprodukt i stedet for at blive smidt ud eller brugt til energi. På denne måde forlænger vi biproduktets livscyklus og på en bæredygtig måde.

Ingen af de huder, vi bruger som råmateriale, kommer fra kvæg, der opdrættes alene for deres huder. Alle vores huder er biprodukter fra kød- og mejeriindustrien.

Fire kvindelige modeler på billede med et logo til bæredygtig mode

Bæredygtig mode

Langsom eller bæredygtig mode er en bevidsthed om og en tilgang til mode med overvejelser om de processer og ressourcer, der kræves for at fremstille 'tech’-tilbehør – især med fokus på bæredygtighed. Det indebærer blandt andet at købe varer af bedre kvalitet, der holder længere og værdsætter en fair behandling af mennesker, dyr og planeten. Miljøvenligere uden at gå på kompromis med funktion, kvalitet eller design. Beskyt dine elskede enheder og planeten på samme tid med vores 20/21-kollektion bestående af miljøvenlige, fashion-forward, bæredygtige, luksusprodukter.

Gå efter det ekstraordinære i hverdagen.