Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Elgiganten Fotoservice – ferieminder, når de er bedst

Hvad enten du har været på eventyr i fremmede lande, moret dig med venner og familie på stranden, slappet af i sommerhuset eller nydt solen i parken, så er din smartphone eller dit kamera sikkert fyldt med fantastiske ferieminder. Elgiganten Fotoservice kan hjælpe dig med at holde liv i sommerfølelsen ved at forevige dine bedste ferieminder. Fremkald dine billeder, lav en flot fotobog eller få dit yndlingsbillede på et stort lærred, som du kan hænge på væggen og nyde hver dag. Med en CEWE FOTOBOG kan du nu genopleve dine bedste ferieminder i form af videoklip.


Dine ferieminder varer for evigt

Sommer, sol, beroligende bølger og masser af tid - på en dejlig sommerferie kan du slappe af og lade batterierne op efter en lang og kold vinter. Gode sommerminder er uvurderlige på regnvejrsdage. Med Elgiganten Fotoservice kan du nemt fremkalde dine feriebilleder. Hvad enten du vælger fotopapir i standard- eller luksuskvalitet, så garanterer vi den bedste billedkvalitet.


Sommerminder med bevægelse

Få det bedste ud af dine sommerbilleder og lav en CEWE FOTOBOG, der giver dig oplevelsen af solfyldte strande ret ved hånden. Vælg mellem 9 forskellige formater samt forskellige papir- og indbindingstyper. Vælg f.eks. det store, imponerende XXL Panorama-format, eller det mindre Mini-format, som du kan have med overalt. Valget er dit!


En fremragende funktion ved CEWE FOTOBOGEN er muligheden for at få adgang til videoklip direkte fra bogen. Når du opretter en fotobog, kan du tilføje videoer i form af QR-koder, som let kan aflæses af en smartphone eller tablet. Dermed kan du genopleve dine bedste sommerminder med bevægelse.Download vores prisvindende CEWE FOTOBOG app til Android eller iOS og design dine fotoprodukter på din smartphone eller tablet. Det er nemmere end nogensinde og giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet, når og hvor du ønsker det. Du kan altså oprette en CEWE FOTOBOG i ro og mag fra sofaen.

CEWE FOTOBOG garanterer dig en fotobog af højeste kvalitet. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med det endelige resultat, kan du producere en ny bog eller få pengene tilbage.


Lad sommerminderne pryde væggen

Vi kan hjælpe dig med at få følelsen af sommer og sol direkte ind i stuen. Elgiganten Fotoservice kan forstørre dine billeder på fotopapir eller fremstille flotte fotolærreder, som du kan hænge på væggen. Vælg mellem forskellige størrelser, formater og materialer. Du kan få dit yndlingsbillede på et stort lærred, udvælge flere billeder og lave en collage på et lærred, eller opdele et billede og få en flerdelt vægdekoration. Hvis du ønsker noget særdeles eksklusivt, kan du trykke et billede på akrylglas eller en alu-plade. Der findes masser af spændende muligheder.Vi giver 100% tilfredshedsgaranti på alle vores vægdekorationer. Er du ikke fuldt ud tilfreds med det endelige resultat, kan du producere en ny vægdekoration eller få pengene tilbage.


Besøg Elgiganten Fotoservice og få det bedste ud af dine ferieminder med det samme.

Sidst opdateret 04-12-17 14:22:32