Køb nu og byt frem til 24. februar 2019
Køb nu og byt frem til 24. februar 2019
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Elgiganten Fotoservice - Gem dine minder

Din ferie, dit bryllup, dit barns første dag i skolen eller bare en helt almindelig, sjov dag? Lad ikke dine minder forsvinde på din harddisk. Med Elgigantens fotoservice kan du vække dine digitale billeder til live. I vores digitale tidsalder er de fleste billeder gemt på computeren, men husk at putte dem i album og hæng dem på væggen, så alle kan se dem. Med Elgigantens fotoservice kan du bringe dine digitale billeder til live. Vælg mellem en række sjove, kreative eller traditionelle muligheder til dine favoritøjeblikke.

Få lavet dine billeder

Lad ikke dine minder forsvinde

Intet er mere vigtigt end at holde de bedste minder i live. Vær sikker på, at du får bragt dine digitale billeder til live og få mest ud af ethvert billede. Med Elgigantens fotoservice bliver dine billeder trykt på eksklusivt fotopapir i klare farver, som de fortjener. Vælg mellem en række forskellige formater eller tilføj farvede rammer for at få et unikt look. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, når det kommer til dine minder.


Dekorer dine vægge

Lad dig omslutte af livets glade minder og giv dit hjem et personligt præg på samme tid. Oplev de mange muligheder ved at lave din egen vægdekoration i høj kvalitet med Elgigantens fotoservice. Vælg dine dejlige billeder og vælg dit eget format med millimeter præcision. Der er forskellige materialer som hårdt skum, akryl eller aluminium-plader, så du kan lave din vægdekoration præcis, som du ønsker. Lav en collage med en multi-panels vægdekoration eller vælg en ramme, hvis du ønsker et mere traditionelt look. Det hele er op til dig og den stil, du foretrækker. Har du ikke et billede, du gerne vil have trykt, så er der ingen grund til bekymringer. Vi har over 1000 smukke billeder i vores billedgalleri, som du også kan vælge mellem.

Når du laver din personlige vægdekoration fra Elgigantens fotoservice, er der 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, tilbyder vi dig et nyt forsøg eller giver dig pengene tilbage.

Dekorer din væg - Lav en fotogave

Gør nogen glade med en fotogave

Med en personlig fotogave kan du vise dem, du holder af, hvor meget de betyder for dig. Hvorfor ikke give din partner en arbejdskalender fyldt med glade minder, en mussemåtte med din families smilende ansigter eller en kop med dit yndlingsminde, så du kommer til at smile i hver eneste kaffepause. Dekorer tekstiler som T-shirts eller puder eller lav et specielt etui til din smartphone eller tablet. Med en fotogave fra Elgigantens fotoservice er det nemt at gøre nogen glade.Lav en CEWE PHOTOBOOK med alle dine bedste minder

Få det meste ud af dine mest elskede minder og lad billederne fra din seneste ferie, dit bryllup eller dine børns skoleafslutning komme til live. Med en CEWE PHOTOBOOK, som fås hos Elgigantens fotoservice kan du vælge mellem ni forskellige formater og en hel række indbindinger og en række forskellige typer af kvalitetspapir. En smart egenskab er muligheden for at tilføje videoklip til fotobogen. Videoerne bliver lavet som QR-koder i bogen og kan blive scannet med din smartphone eller tablet. Grib muligheden for at genkalde dine mest specielle minder.

Husk, at vi har tilfredsgaranti på din CEWE PHOTOBOOK. Hvis du ikke er tilfreds med bogens endelige resultat, vil vi tilbyde dig et nyt tryk eller give dig pengene tilbage.

Lav en CEWE PHOTOBOOK

Vær kreativ alle steder

Simpelt og let - to ord, der kan beskrive den prisvindende CEWE Photo-app. Hent app’en til Android eller iOS og brug din smartphone eller tablet til at lave smukke fotoprodukter. Lav en CEWE PHOTOBOOK mens du slapper af på sofaen, send et meget personligt postkort direkte fra stranden eller lav en fotokalender i bussen på vej til arbejde – og derefter kan du nemt bestille dit produkt direkte fra din mobile enhed. Kreativitet har aldrig været nemmere end dette.

Besøg Elgigantens fotoservice og lav dine egne unikke fotoprodukter allerede i dag.Sidst opdateret 21-07-14 10:42:08