Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Elgiganten Foundation

I Elgiganten Foundation ønsker vi at hjælpe dem, der ikke selv har mulighed for at følge med i den hurtige teknologiske udvikling i samfundet. Det gør vi blandt andet ved at donere midler, produkter og oplæring til forskellige gode formål, som vores medarbejdere selv er med til at bestemme lokalt ude i vores 38 varehuse landet over.

Det kan for eksempel være en børneafdeling på et hospital, der mangler underholdning til børnene, eller det kan være et plejehjem, hvor vi kan bidrage med både oplæring og produkter, der gør de ældres hverdag bedre, men kun fantasien sætter grænser, så længe formålet er godt og det støtter op om vores vision, der er at alle skal have mulighed for at være en del af ” The Amazing World Of Technology”. Ved at give flere adgang til produkter og vejledning håber vi at kunne forhindre, at de bliver hægtet af udviklingen og kan få glæde og gavn af de mange spændende muligheder, som teknologien giver.

Når du køber en bærepose, støtter du Elgiganten Foundation

Elgiganten Foundation finansieres dels gennem salget af bæreposer og dels gennem egne donationer. Vi har desuden udskiftet vores gamle plasticposer til nye og mere miljøvenlige udgaver lavet af 30 procent genbrugsmateriale. Med tiden håber vi at kunne finde endnu bedre og endnu mere miljøvenlige alternativer.

Foundation 2018

Elgiganten Foundation hjalper Psykiatrisk afdeling i Aalborg

Psykiatrisk afdeling Aalborg

Medarbejdere fra Elgiganten i Aalborg er med midler fra Elgigantens Julefond 2018 med til at gøre en forskel for beboerne på psykiatrisk afdeling Brandevej i Aalborg.

Elgigantens julefond 2018 goer en forskel for boern paa Aarhus universitetshospital

Intensiv-afdeling på Aarhus Universitetshospital

Medarbejdere fra Elgiganten i Aarhus City er med midler fra Elgigantens Julefond 2018 med til at gøre en forskel for børn på nyfødt Intensiv-afdeling på Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Elgigantens Julefond 2018 er med til at goere en forskel for beboere fra Guldborgsund ungdomsboliger.

Guldborgsund ungdomsboliger

Medarbejdere fra Elgiganten i Nykøbing er med midler fra Elgigantens Julefond 2018 er med til at gøre en forskel for beboere fra Guldborgsund ungdomsboliger.

Elgigantens Julefond 2018 med til at goere en forskel for de indlagte på boerneafdelingen på Slagelse sygehus

Børneafdelingen Slagelse sygehus

Medarbejdere fra Elgiganten i Slagelse er med midler fra Elgigantens Julefond 2018 med til at gøre en forskel for de indlagte på børneafdelingen på Slagelse sygehus.

Elgigantens Julefond 2018 med til at goere en forskel for beboere på Autismecenter Nord-Bo

Autismecenter Nord-Bo

Medarbejdere fra Elgiganten i Aalborg Nytorv er med midler fra Elgigantens Julefond 2018 med til at gøre en forskel for beboere på Autismecenter Nord-Bo.

Elgigantens Julefond 2018 med til at goere en forskel for brugerne af Varmestuen i Holbaek

Varmestuen i Holbæk

Medarbejdere fra Elgiganten i Holbæk er med midler fra Elgigantens Julefond 2018 med til at gøre en forskel for brugerne af Varmestuen i Holbæk.

Foundation 2017

Elgiganten Foundation hjaelper fire væresteder for socialt udsatte i Odense

Væresteder for socialt udsatte i Odense

Medarbejdere fra Elgiganten i Odense er med midler fra Elgigantens Julefond 2017 med til at gøre en forskel forfor brugerne af fire væresteder for socialt udsatte i Odense.

Elgiganten Foundation hjaelper Krisecenteret Dannerhuset

Krisecenteret Dannerhuset

Medarbejdere fra Elgiganten på Nørrebrogade i København er med midler fra Elgigantens Julefond 2017 med til at gøre en forskel for for familier på krisecenteret Dannerhuset, samt de ansatte og frivillige

Elgiganten Foundation hjaelper boernefdelingen på Holbaek Sygehus

Børne- og unge-afdelingen på Holbæk Sygehus

Medarbejdere fra Elgiganten i Holbæk er med til at gøre en forskel for børne- og unge-afdelingen på Holbæk Sygehus med midler fra Elgigantens Julefond 2017

Læs mere i artiklen "Børneafdeling fik ny elektronik"

Elgiganten Foundation hjaelper boernefdelingen på Kolding Sygehus

Børne- og unge-afdelingen på Kolding Sygehus

Medarbejdere fra Elgiganten i Kolding har med midler fra Elgigantens Julefond 2017 gjort en stor forskel for børnene på børne- og ungeafdelingen på Kolding Sygehus.

Elgiganten Foundation hjaelper vaerestedet Folkekirkens Hus i Esbjerg

Værestedet Folkekirkens Hus i Esbjerg

Medarbejdere fra Elgiganten i Esbjerg er med til at gøre en forskel for forskel for brugerne af værestedet Folkekirkens Hus i Esbjerg med midler fra Elgigantens Julefond 2017

Læs mere i artiklen "Flot donation til nyt kirkeligt mødested".

Elgiganten Foundation hjaelper Kraeftens Bekaempelses Kraeftraadgivning i Odense

Kræftens Bekæmpelses Kræftrådgivning Odense

Medarbejdere fra Elgiganten i Odense er med til at gøre en forskel for Kræftens Bekæmpelses Kræftrådgivning i Odense med midler fra Elgigantens Julefond 2017

Elgiganten Foundation hjaelper Julemaerkehjemmet Liljeborg i Roskilde

Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde

Medarbejdere fra Elgiganten Roskilde er med midler fra Elgigantens Julefond 2017 med til at gøre en forskel for børnene på Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.

Elgiganten Foundation hjaelper skolen på Herlev Hospital

Skolen på Herlev Hospital

Medarbejdere fra Elgiganten Herlev er med midler fra Elgigantens Julefond 2017 med til at gøre en forskel for skolen på Herlev Hospital.

Elgiganten Foundation hjaelper vaeksthuset i Langkaerparken i tilst

Væksthuset i Langkærparken, Tilst

Medarbejdere fra Elgiganten i Tilst ved Aarhus er med midler fra Elgigantens Julefond 2017 med til at gøre en forskel forskel for gøre en forskel for de unge i Væksthuset i Langkærparken.

Elgiganten Foundation hjaelper Julemaerkehjemmet Fjordmark i Soenderborg

Julemærkehjemmet Fjordmark

Medarbejdere fra Elgiganten i Sønderborg er med midler fra Elgigantens Julefond 2017 med til at gøre en forskel forskel for børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark.

Læs mere i artiklen "Elgigantisk gave til julemærkehjem"