Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Vores garantier lader dig prøve produktet hjemme og finde ud af, om det passer til dit behov. 14 dages fuld returret, reklamationsret og produktgaranti, som ofte går udover den lovfæstede reklamationsret, er blandt dine rettigheder som kunde hos Elgiganten.

14 dages fuld returret

14 dages fuld returret

Det er ikke let at vide, om et produkt passer perfekt til dig. Derfor tilbyder vi alle kunder at afprøve produkterne i 14 dage. I løbet af den periode kan du uden problemer returnere varen og få pengene tilbage. Bare husk kvitteringen! Der findes dog undtagelser: Mobiltelefoner, wearables, Apple iPad og produkter med abonnement, software samt spil og film, hvor emballagen er brudt. For alle varer gælder det, at der skal kunne fremvises original kvittering, og at varerne leveres retur i væsentlig samme stand som ved købet

Reklamationsret

Reklamationsret

Du er sikret reklamationsret gennem forbrugerloven, hvis et produkt har fejl eller mangler, når du køber det. Så får du enten et nyt produkt, eller det bliver forsøgt repareret. Reklamationsretten gælder i to år eller afhængig af, hvor længe produktet forventes at fungere.
Husk kvittering.

Produktgaranti

Produktgaranti

De fleste leverandører tilbyder egne garantier udover den lovfæstede reklamationsret. Læs det medfølgende garantibevis eller spørg os om hjælp.

Produktgaranti

Køb online og få fri fragt*

*Ved mindre postpakker under 20 kg er der gratis levering til nærmeste pick-up- point. For større varer og varer, som vejer mere end 20 kg, er der gratis levering på brofaste øer til første kantsten. Kampagnen gælder kun online samt via 7080 7070