Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Billede af et hvidt Epoq Viva køkken

Epoq – inspiration til køkken og bryggers

Vi har samlet vores artikler med inspiration til køkkenet, så du kan få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse. Læs om andres erfaringer med Epoq og få inspiration til smarte løsninger og uundværlige produkter.
Epoq Heritage Light Grey -køkken

Køkken til sommerhuset - dette bør du tænke på

Vi har butikker over hele landet! Vælg om du vil designe køkkenet til dit sommerhus, der hvor du bor, eller i den lokale Elgiganten-butik nær dit sommerhus. Her får du alt, du har brug for at vide, inden du begynder rejsen mod et nyt sommerhuskøkken!
Epoq Heritage-køkken

Sommerhuskøkken – tre smukke stilarter

Er det tid til at give sommerhuskøkkenet et frisk pust? Der findes mange muligheder, når det gælder valg af farver, stilarter og materialer. Vi hjælper dig med køkkeninspiration til sommerhuset.
Damixa Silhouet -vandhane

Køkkenindretning – små detaljer kan give dit køkken et frisk pust

Djævelen ligger i detaljen, og det er, fordi de små ting kan gøre en stor forskel. Opfrisk dit køkken med nye detaljer, der følger køkkentrenden. En ny vandhane eller nye køkkengreb er en budgetvenlig måde at give dit køkken et ansigtsløft på.
Sort køkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Et modigt og stilsikkert køkkenvalg

Aleksi Ylilehtos køkken er sort og modigt. Matte sorte køkkenskabe møder hvidevarer med sort glasoverflade og fuldendes med en køkkenbordplade af massiv eg – også på den rummelige køkkenø.
Hvidt køkken uden greb fra Epoq i serien Integra White

Et stilrent og hvidt køkken uden greb

Marjos integrerede hvidevarer giver et stilrent køkken, og med funktionelle sokkelskuffer er opbevaringspladsen maksimeret fra gulv til loft. Få et flot køkkendesign og funktionalitet på samme tid.
Sort køkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Epoq-køkkenet, der fanger din opmærksomhed

Dette praktiske køkken har smart indretning med opbevaringsplads til alt køkkenets udstyr. Den store køkkenø er det perfekte sted for dagligdagens gøremål. Få køkkeninspiration her!
Nova Pro Scala-skuffer

Grass - stilfulde skuffer med praktiske løsninger

Når vi designer køkken, er det altid med et moderne nordisk hverdagsliv i tankene. Den østrigske producent GRASS står for tidløse og moderne designvalg, som glider let og elegant ind i de fleste køkkenener, samtidig med at funktionaliteten altid er i fokus.
Bordplader fra Cosentino passer til Epoq køkken og bryggers

Cosentino - fra de spanske bjerge til køkkenborde

Fokus på bæredygtighed, helbred, sikkerhed og et sundt arbejdsmiljø: Disse er nogle af grundene til at vi har valgt at indlede et samarbejde med den spanske bordpladeproducent Cosentino. Bordplader fra Cosentino er af høj kvalitet og har miljøet i fokus.
 Den danske virksomhed HORN producerer miljøvenlige bordplader

HORN - eksklusive bordplader, som gør verden grønnere

Med en bordplade fra HORN vælger du ikke bare et eksklusivt og flot design, du bidrager samtidig til at gøre verden grønnere. En bordplade af træ som bliver smukkere med tiden eller slidstærkt og robust laminat - du vælger.
Billede af et par, der har købt et Epoq-køkken i serien Trend

Jojjes og Evelinas bistrokøkken fra Epoq

Evelina og Jojje Bretti Lundegard har realiseret drømmen om et køkken i bistro-stil og med restaurantfornemmelse og har fået masser af arbejdsplads i deres nye køkken. Se de flotte billeder og få inspiration her!
 Billede af en tilfreds kundes Epoq-køkken i serien Trend

”Et køkken med flot design og praktisk udformning”

Kjetil Sandes har købt et Epoq-køkken og fik rådgivning til at finde gode køkkenløsninger i et rum med skrå vægge og bjælker. Se billeder af køkkenet og læs den positive kundehistorie her!
Billede af et par, der har købt et Epoq-køkken i serien Trend

Lækkert køkken i industriel stil

Denne familie valgte et Epoq-køkken fra Elgiganten til drømmehytten i Norge. Ønsket var, at køkkenet skulle være funktionelt, praktisk og have gode løsninger for hele storfamilien. Se de flotte billeder og få inspiration her!
Billede af en køkkenø fra Epoq

Drømmeøen: Køkkenø fra Epoq

Læs om familien, som sammen med en tilbygning til huset sørgede for at få monteret deres drømmekøkken. I dag samles hele familien omkring køkkenøen.
Billede af en smart indrettet skuffe fra Epoq

Smart køkkenindretning

Et køkkens Indretning afgør det funktionalitet. Epoq har en række smarte løsninger, som giver dig pladsudnyttelse, design og funktion i særklasse.
Landligt køkken fra Epoq i serien Shaker Natural Oak

Har du en landlig, nordisk eller minimalistisk stil?

Der bliver renoveret rundt omkring som aldrig før, og der findes uendeligt mange muligheder, når det kommer til valg af farver, stiltyper og materialer til dit nye køkken. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige stil til dit køkken.
Pil med teksten: Gå til Epog forside