Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Billede af et hvidt Epoq Viva køkken

Epoq – inspiration til køkken og bryggers

Vi har samlet vores artikler med inspiration til køkkenet, så du kan få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse. Læs om andres erfaringer med Epoq og få inspiration til smarte løsninger og uundværlige produkter.
Sort køkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Et modigt og stilsikkert køkkenvalg

Aleksi Ylilehtos køkken er sort og modigt. Matte sorte køkkenskabe møder hvidevarer med sort glasoverflade og fuldendes med en køkkenbordplade af massiv eg – også på den rummelige køkkenø.
Hvidt køkken uden greb fra Epoq i serien Integra White

Et stilrent og hvidt køkken uden greb

Marjos integrerede hvidevarer giver et stilrent køkken, og med funktionelle sokkelskuffer er opbevaringspladsen maksimeret fra gulv til loft. Få et flot køkkendesign og funktionalitet på samme tid.
Sort køkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Epoq-køkkenet, der fanger din opmærksomhed

Dette praktiske køkken har smart indretning med opbevaringsplads til alt køkkenets udstyr. Den store køkkenø er det perfekte sted for dagligdagens gøremål. Få køkkeninspiration her!
Billede af et par, der har købt et Epoq-køkken i serien Trend

Jojjes og Evelinas bistrokøkken fra Epoq

Evelina og Jojje Bretti Lundegard har realiseret drømmen om et køkken i bistro-stil og med restaurantfornemmelse og har fået masser af arbejdsplads i deres nye køkken. Se de flotte billeder og få inspiration her!
 Billede af en tilfreds kundes Epoq-køkken i serien Trend

”Et køkken med flot design og praktisk udformning”

Kjetil Sandes har købt et Epoq-køkken og fik rådgivning til at finde gode køkkenløsninger i et rum med skrå vægge og bjælker. Se billeder af køkkenet og læs den positive kundehistorie her!
Billede af bageartikler i et Epoq køkken

Epoq-kunde: ”Det er blevet utroligt sjovt at lave mad!”

Hilde Jensen købte et Epoq-køkken, og nu nyder hun at lave mad. Få køkkeninspiration og læs om Hilde Jensens praktiske køkkenløsninger og om køkkenøen, der er blevet et smykke i rummet.
Billede af en køkkenø fra Epoq

Drømmeøen: Køkkenø fra Epoq

Læs om familien, som sammen med en tilbygning til huset sørgede for at få monteret deres drømmekøkken. I dag samles hele familien omkring køkkenøen.
Billede af en smart indrettet skuffe fra Epoq

Smart køkkenindretning

Et køkkens Indretning afgør det funktionalitet. Epoq har en række smarte løsninger, som giver dig pladsudnyttelse, design og funktion i særklasse.
Billede af en række forskellige skabslåger og greb fra Epoq

Epoq: Sådan får du et unikt køkken

Klassisk, moderne, trendy eller stilrent. Alt afhænger af materialerne og hvilket design, du vælger til netop dit drømmekøkken. - Vi hjælper dig på vej.
Pil med teksten: Gå til Epog forside