Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Billede af et hvidt Epoq Viva køkken

Epoq – inspiration til køkken og bryggers

Vi har samlet vores artikler med inspiration til køkkenet, så du kan få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse. Læs om andres erfaringer med Epoq og få inspiration til smarte løsninger og uundværlige produkter.
Laminat bordplade

Et køkken du har råd til – med Epoq får du mere for pengene

Planlægger du at renovere dit køkken, og leder du samtidig efter noget, der er til at betale? Med Epoq får du kvalitetskøkken til rimelige penge. Tjek vores tips til budgetvenlige valg.
Damixa Silhouet -vandhane

Køkkenindretning – små detaljer kan give dit køkken et frisk pust

Djævelen ligger i detaljen, og det er, fordi de små ting kan gøre en stor forskel. Opfrisk dit køkken med nye detaljer, der følger køkkentrenden. En ny vandhane eller nye køkkengreb er en budgetvenlig måde at give dit køkken et ansigtsløft på.
Epoq Green Envy -køkken

I, L, U eller parallelkøkken – lær de forskellige planløsninger at kende

Et vel designet køkken gør madlavning og bagning nemmere og sjovere. En smart køkkenindretning opfylder dine behov, og gør det lettere at arbejde i køkkenet. Lær de forskellige muligheder for køkkenindretning at kende, og sikre en behagelig arbejdsgang i dit køkken.
Epoq Heritage-køkken

Sommerhuskøkken – tre smukke stilarter

Er det tid til at give sommerhuskøkkenet et frisk pust? Der findes mange muligheder, når det gælder valg af farver, stilarter og materialer. Vi hjælper dig med køkkeninspiration til sommerhuset.
Epoq Heritage Light Grey -køkken

Køkken til sommerhuset - dette bør du tænke på

Vi har butikker over hele landet! Vælg om du vil designe køkkenet til dit sommerhus, der hvor du bor, eller i den lokale Elgiganten-butik nær dit sommerhus. Her får du alt, du har brug for at vide, inden du begynder rejsen mod et nyt sommerhuskøkken!
Epoq Integra Steel Grey -køkken

Sådan renoverer du køkkenet for mindre end 30.000 kr.

Hvis du er fornuftig i valget af materialer, kan du spare tusindvis af kroner, og små detaljer kan udgøre en stor forskel i budgettet. Her finder du eksempler på køkkener for under 30.000 kr.
Epoq Black Ash køkken

Lækre løsninger på et medium budget

At renovere køkkenet behøver ikke være en krævende og dyr proces. Uanset om du har et specifikt køkken i tankerne, eller om du har brug for tips og inspiration, er vi her for at hjælpe dig. Her finder du tips til et køkken med et middel budget.
Epoq Steel Grey -køkken

Sådan får du et nyt køkken for 60.000 + kr

Små detaljer har meget at sige for køkkenets funktionalitet. Invester i smarte løsninger og hvidevarer med den nyeste teknologi. Vi har samlet nogle priseksempler på køkkener, som koster over DKK 60.000.
Landligt køkken fra Epoq i serien Shaker Natural Oak

Har du en landlig, nordisk eller minimalistisk stil?

Der bliver renoveret rundt omkring som aldrig før, og der findes uendeligt mange muligheder, når det kommer til valg af farver, stiltyper og materialer til dit nye køkken. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige stil til dit køkken.
 Epoq-køkken: Eeva Kolu

Epoq-køkken: Eeva Kolu

Da finsk skribent Eeva Kolu skulle have nyt køkken, faldt valget på Epoq. Hun ville have et varmt, klassisk køkken med fronter i shakerstil, og en tyk bordplade af massivt træ. Læs mere og lad dig inspirere af Eevas kundehistorie!
Epoq køkken

Epoq-køkken: Josefin og Alexander

Josefine og Alexander fra Sverige er en familie på fire, der for nyligt har købt et Epoq-køkken fra Elgiganten. Det de bedst kan lide ved køkkenet, er opvaskemaskinen der er kommet op i højden, bordpladen i valnød, den 80 cm brede komfur og den super fine ridsefrie håndvask fra Blanco.
Sort køkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Et modigt og stilsikkert køkkenvalg

Aleksi Ylilehtos køkken er sort og modigt. Matte sorte køkkenskabe møder hvidevarer med sort glasoverflade og fuldendes med en køkkenbordplade af massiv eg – også på den rummelige køkkenø.
Hvidt køkken uden greb fra Epoq i serien Integra White

Et stilrent og hvidt køkken uden greb

Marjos integrerede hvidevarer giver et stilrent køkken, og med funktionelle sokkelskuffer er opbevaringspladsen maksimeret fra gulv til loft. Få et flot køkkendesign og funktionalitet på samme tid.
Sort køkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Epoq-køkkenet, der fanger din opmærksomhed

Dette praktiske køkken har smart indretning med opbevaringsplads til alt køkkenets udstyr. Den store køkkenø er det perfekte sted for dagligdagens gøremål. Få køkkeninspiration her!
Nova Pro Scala-skuffer

Grass - stilfulde skuffer med praktiske løsninger

Når vi designer køkken, er det altid med et moderne nordisk hverdagsliv i tankene. Den østrigske producent GRASS står for tidløse og moderne designvalg, som glider let og elegant ind i de fleste køkkenener, samtidig med at funktionaliteten altid er i fokus.
Bordplader fra Cosentino passer til Epoq køkken og bryggers

Cosentino - fra de spanske bjerge til køkkenborde

Fokus på bæredygtighed, helbred, sikkerhed og et sundt arbejdsmiljø: Disse er nogle af grundene til at vi har valgt at indlede et samarbejde med den spanske bordpladeproducent Cosentino. Bordplader fra Cosentino er af høj kvalitet og har miljøet i fokus.
 Den danske virksomhed HORN producerer miljøvenlige bordplader

HORN - bordplader, som gør verden grønnere

Med en bordplade fra HORN vælger du ikke bare et eksklusivt og flot design, du bidrager samtidig til at gøre verden grønnere. En bordplade af træ som bliver smukkere med tiden eller slidstærkt og robust laminat - du vælger.
Billede af et par, der har købt et Epoq-køkken i serien Trend

Jojjes og Evelinas bistrokøkken fra Epoq

Evelina og Jojje Bretti Lundegard har realiseret drømmen om et køkken i bistro-stil og med restaurantfornemmelse og har fået masser af arbejdsplads i deres nye køkken. Se de flotte billeder og få inspiration her!
 Billede af en tilfreds kundes Epoq-køkken i serien Trend

”Et køkken med flot design og praktisk udformning”

Kjetil Sandes har købt et Epoq-køkken og fik rådgivning til at finde gode køkkenløsninger i et rum med skrå vægge og bjælker. Se billeder af køkkenet og læs den positive kundehistorie her!
Billede af et par, der har købt et Epoq-køkken i serien Trend

Lækkert køkken i industriel stil

Denne familie valgte et Epoq-køkken fra Elgiganten til drømmehytten i Norge. Ønsket var, at køkkenet skulle være funktionelt, praktisk og have gode løsninger for hele storfamilien. Se de flotte billeder og få inspiration her!
Epoq bryggers

10 gode råd til dig, der skal lave nyt bryggers

Livet består først og fremmest af hverdage, og for de fleste af os er hverdage ensbetydende med fulde vasketøjskurve, foldning af tøj og parring af sokker. Heldigvis kan Epoq give dig ideer til nyt et bryggers, hvor det bliver lidt sjovere at ordne vasketøjet takket være praktisk indretning.
Billede af en køkkenø fra Epoq

Drømmeøen: Køkkenø fra Epoq

Læs om familien, som sammen med en tilbygning til huset sørgede for at få monteret deres drømmekøkken. I dag samles hele familien omkring køkkenøen.
Billede af en smart indrettet skuffe fra Epoq

Smart køkkenindretning

Et køkkens Indretning afgør det funktionalitet. Epoq har en række smarte løsninger, som giver dig pladsudnyttelse, design og funktion i særklasse.
Epoq Heritage Light Grey -køkken

Køkken til sommerhuset - dette bør du tænke på

Vi har butikker over hele landet! Vælg om du vil designe køkkenet til dit sommerhus, der hvor du bor, eller i den lokale Elgiganten-butik nær dit sommerhus. Her får du alt, du har brug for at vide, inden du begynder rejsen mod et nyt sommerhuskøkken!
Epoq Heritage-køkken

Sommerhuskøkken – tre smukke stilarter

Er det tid til at give sommerhuskøkkenet et frisk pust? Der findes mange muligheder, når det gælder valg af farver, stilarter og materialer. Vi hjælper dig med køkkeninspiration til sommerhuset.
Pil med teksten: Gå til Epog forside