Køb nu og byt frem til 24. februar 2019
Køb nu og byt frem til 24. februar 2019
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Billede af et hvidt Epoq Viva køkken

Epoq – inspiration til køkken og bryggers

Vi har samlet vores artikler med inspiration til køkkenet, så du kan få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse. Læs om andres erfaringer med Epoq og få inspiration til smarte løsninger og uundværlige produkter.
Billede af en køkkenø fra Epoq

Drømmeøen: Køkkenø fra Epoq

Læs om familien, som sammen med en tilbygning til huset sørgede for at få monteret deres drømmekøkken. I dag samles hele familien omkring køkkenøen.
Billede af en smart indrettet skuffe fra Epoq

Smart køkkenindretning

Et køkkens Indretning afgør det funktionalitet. Epoq har en række smarte løsninger, som giver dig pladsudnyttelse, design og funktion i særklasse.
Billede af en række forskellige skabslåger og greb fra Epoq

Epoq: Sådan får du et unikt køkken

Klassisk, moderne, trendy eller stilrent. Alt afhænger af materialerne og hvilket design, du vælger til netop dit drømmekøkken. - vi hjælper dig på vej.
Billede af bageartikler i et Epoq køkken

Epoq-kunde: ”Det er blevet utroligt sjovt at lave mad!”

Hilde Jensen købte et Epoq-køkken, og nu nyder hun at lave mad. Få køkkeninspiration og læs om Hilde Jensens praktiske køkkenløsninger og om køkkenøen, der er blevet et smykke i rummet.
Billede af bageartikler i et Epoq køkken

Juleinspiration

Det behøver ikke at kræve en totalrenovering at opnå større køkkenglæde. I anledning af julen giver Epoq en række julegaveideer og tips til opdatering af køkkenet.