SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Billede af et Epoq-køkken - Trend

Bliv klimasmart med Epoq

Ved at træffe klimavenlige valg og passe godt på dine hvidevarer forlænger du deres levetid. Det tjener både du og miljøet på. Få hjælp til at vælge energibesparende hvidevarer og få 3 tips til at være miljørigtig med dine hvidevarer i fremtiden.
Billede af et Epoq-køkken – shaker

Gør miljøet og pungen en tjeneste

Hvis dit køleskab eller din fryser er ældre end syv år, gør du faktisk miljøet en tjeneste ved at udskifte dem til helt nye med den bedste energimærkning. Den teknologiske udvikling har gjort nye hvidevarer meget mere energieffektive end for bare nogle få år siden. Det gør det til en investering, som er værd at kigge på – både af hensyn til klimaet og på sigt også på din pengepung.

I dag er langt de fleste hvidevarer energiklassificerede, og det, du skal se efter, er energimærkningen A med et antal plustegn efter. A+++ er bedst, og for de fleste produktgrupper kan man finde et alternativ med denne energimærkning. Når man vælger så god en energimærkning som muligt, er det også en måde, hvorpå du kan vise hensyn til miljøet.

Billede af et Epoq-køkken – shaker

Smarte funktioner

Der er dog flere klima- og miljørigtige valg, du kan træffe. For eksempel findes der ovne, som kan skue ned for varmen hen mod slutningen af tilberedningstiden og i stedet udnytte restvarmen. Der er vaskemaskiner med funktioner, som mindsker slitagen på tøjet, så det holder længere, og som registrerer præcis hvor meget tøj, du har lagt i maskinen, så vandmængden tilpasses derefter. Undersøg, hvilke smarte, grønne funktioner der vil passe til dig og huske at holde øje med hvidevarens miljømærkning. Der er mange interessante alternativer på markedet.

Billede af et Epoq-bryggers – Trend Modern

Vedligeholdelse

Det er også vigtigt at passe godt på dine hvidevarer. Dette bør du dels for at give dem så lang en levetid som muligt og dels for at de ikke skal bruge mere energi end nødvendigt. Husk at støvsuge bagsiden af kølefryseskabet grundigt én gang om året, så det ikke skal arbejde hårdere end normalt for at holde temperaturen nede. Rens opvaskemaskinen og gør vaskemaskinen ren hver anden måned og afkalk dem, hvis du bor i et område med kalkholdigt vand. Hvis fryseren ikke har automatisk afrimning, bør du afrime den mindst to gange om året. Rengør desuden ovn og emhætte regelmæssigt.

Nederst på denne side kan du læse mere om rengøring af dine hvidevarer

3 miljøsmarte tips

1)

Følg vedligeholdelsesanvisningerne i brugsanvisningen til dine hvidevarer, og vær grundig med rengøringen. Så holder de længere, og du sparer både miljøet og penge på at slippe for at udskifte dem unødigt.

2)

Hvis noget går i stykker: Tjek garanti-, service- og reparationsvilkårene først. Hvis hvidevaren har et par år på bagen, og garantien er udløbet, er det altid værd at undersøge, hvor meget det vil koste at reparere, inden du køber en ny.

3)

Glem ikke at indlevere dit gamle køleskab eller din gamle fryser på kommunens genbrugsstation, så dele kan genanvendes. Vi tager også gratis imod alle elektriske produkter ved alle vores varehuse.

Sådan sikrer Elgiganten, at dine gamle hvidevarer bliver håndteret på en miljørigtig måde.

Pil med teksten: Gå til Epog forside

Hvidevarer med god energimærkning:

Ingen produkter fundet

LG køle/fryseskab GBB59PZEFS Stål TÆNK TESTVINDER 2018
GBB59PZEFS
LG køle/fryseskab GBB59PZEFS Stål TÆNK TESTVINDER 2018
4 997
Outlet-pris fra 3 497
 
 
 • Nettovolumen: 225/93 l
 • Smart Diagnosis, Total No Frost
 • 10 års garanti på den lineære kompressor
  
  
 
Bosch Series 8 Wi-Fi opvaskemaskine SMU88TW06S - hvid Bosch Series 8 Wi-Fi opvaskemaskine SMU88TW06S - hvid
SMU88TW06S
Bosch Series 8 Wi-Fi opvaskemaskine SMU88TW06S - hvid
8 999
Outlet-pris fra 6 299
 
650,- i cashback*
Sammenlign
Vis produkt
Forventet på lager online: 09-06-20  
 • 14 kuverter og Zeolith-tørring
 • EmotionLight og Indbygget Wi-Fi
 • IntensiveZone og VarioSpeed Plus
*Registrer hos Bosch og få 650 i cashback gælder ved køb fra 4/5- 15/8 2020
  
  
 
Restsalg
Sammenlign
Ikke tilgængelig
Udgået 
 • Integreret ovn, 60 cm
 • Dampovn, 24 funktioner
 • Let's Taste-app
Udstillingsmodeller samt returvarer vil forekomme
  
  
 
Sammenlign
Ikke tilgængelig
Udgået 
 • 9 kg kapacitet og Wifi
 • Omdrejningshastighed: 1.600 omdrejninger/minut
 • TwinDos, Cap Dosing