UDSALG og en masse gode tilbud: Se den nye avis her
UDSALG og en masse gode tilbud: Se den nye avis her
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Montering af køkken

Vi er stolte af, at vi i Elgiganten kan tilbyde komplet montering af dit nye Epoq køkken. Oplys blot din køkkenkonsulent, at du ønsker dette udført og konsulenten vil herefter sørge for, at montøren kommer kort efter køkkenet er leveret.

Køkken montering Elgiganten

Kontrolopmåling:

Er du usikker på dine mål eller vil du blot være fritaget for ansvar for, at dine mål stemmer? Køb en kontrolopmåling og få os til at tage ansvaret for, at dit nye køkken passer perfekt i dit hjem. Så undgår du dyre overraskelser og kan være tryg ved, at vi sørger for, at alting passer.

Hvorfor bør du vælge vores montør?

Vores nære samarbejdspartner har mange års erfaring med køkkenmontage og det giver dig sikkerhed for professionelt udført arbejde og tryghed i, at montøren løser opgaven til perfektion. Vi oplever desværre ofte, at nogle montører ikke formår at løse opgaven og derefter koster det endnu flere penge at få andre til at gøre opgaven færdig.

Det er på nuværende tidspunkt kun muligt at købe montering af hele køkkenet. Det er ikke muligt kun at vælge montering af dele af køkkenet. Bordplader og hvidevarer monteres ikke enkeltvis, men kun i forbindelse med montering af komplet køkken.

Serviceydelse Pris
Samling og montering af 1 skab (Kun for hele køkkener) 899,- per skab
Integration af hvidevare 899,- per hvidevare
Montering af Avonit bordplader 899,- per bordplade
Montering af stenbordplader* 899,- per bordplade
Kontrolopmåling af køkken 1999,- per opmåling

*Dette forudsætter, at bordplader er leveret til kantsten og umiddelbart kan bæres ind og lægges på. Såfremt stenbordplader skal bæres op ad trapper eller der skal anvendes mobilkran eller andet løftegrej, påhviler det kunden at afregne for disse ekstra tjenester. Pris for disse tjenester kan oplyses per forespørgsel og med fyldestgørende information om opgavens karakter. Det påhviler altid kunden at sikre, at bordpladerne kan komme ind i ejendommen og at adgangsvejen er ryddet og fremkommelig.