Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Epoq-køkken med en kvinde, der læner sig op ad det

Epoq-køkken – kvalitet, garanti og miljøhensyn

Køkkenet er hjemmets hjerte. Et sted, hvor vi bruger masser af tid, og derfor er det vigtigt for os at sikre en kvalitet, der lever op til dine forventninger. Epoq-køkkener er beregnet til brug. Skuffer og låger skal kunne tåle gentagne åbninger og lukninger hver dag gennem årene. Bordplader, afløb og blandingsbatterier skal også forblive pæne og funktionelle over tid. Det stiller store krav til valg af materialer og design. Vi kvalitetssikrer alle vores produkter for at sikre og opretholde en høj kvalitet. Med vores garantier er der ingen grund til at bekymre sig. Disse garantibetingelser gælder for køb foretaget fra og med 01.11.2020.
 Ikon med 35 års udvidet garanti

Udvidet garanti på Epoq-køkkener

Elgiganten tilbyder en udvidet garanti på op til 35 år på Epoq-køkkener. Den udvidede garanti (35 år) gælder for snedkeri i køkkenet såsom skabe, fronter og dæksider. Garantien gælder også for løsøre som hængsler, skuffer og udtræksenheder samt bordplader, dræn, beslag og håndtag. Garantien gælder kun for private forbrugere og dækker materiale- og produktionsfejl.

Se alle betingelser for den 35 års udvidede garanti.

=

10 års garanti (vandtilsluttede produkter)

Elgiganten tilbyder en udvidet garanti på op til 10 år på vandtilsluttede produkter såsom blandingsbatterier og opvaskemaskinelukninger fra Blanco, Damixa, Grohe og Mora. Garantien dækker funktion, når produktet er brugt privat. For at produktet skal være dækket af garantien, antages det, at montering og vedligeholdelse er udført i overensstemmelse med producentens monterings- og vedligeholdelsesinstruktioner. Følg derfor leverandørens anvisninger nøje. Rørlægning og installation skal udføres professionelt og i overensstemmelse med gældende brancheanbefalinger.

Se alle betingelser for garantien på 10 år på vandtilsluttede produkter.

Ikon med 5 års garanti

Produktgaranti på op til 5 år (elektriske produkter)

Elgiganten tilbyder en udvidet produktgaranti på op til 5 år på elektriske produkter fra Häfele, Grass, Damixa og Grohe såsom elektroniske opvaskemaskineafbrydere, lyskilder, transformere og skuffestyring købt sammen med Epoq-køkkener. Garantien dækker funktion, dersom produktet er brugt til privat brug. For at produktet skal være dækket af en garanti, antages det, at installation og vedligeholdelse er udført i overensstemmelse med installations- og vedligeholdelsesinstruktioner. Garantien dækker hvad der anses for at være en normal tilstand for en LED-belysning.

Se alle betingelser for garantien på 5 år på elektriske produkter.

Få mere at vide om Epoqs garantier

Epoq har særskilte garantier for virksomhedskunder. Kontakt venligst Elgiganten erhverv for mere information.

Vi arbejder hårdt for at reducere vores miljøpåvirkning, uanset om det er inden for produktion eller transport. Vi stiller konstant strenge krav til vores leverandører om at producere og transportere på en miljøvenlig måde.

Hoftesvingeren

Slå dig løs. Dæmpet lukning er standard på alle vores skuffer. De er produceret og testet med lang levetid for øje. Elgiganten giver 35 års garanti på alle vores skuffer.

Få mere at vide om vores skuffer.

*Prisen på dette køkken inkluderer ikke hvidevarer.

Teenagerraseri

Ta det bare rolig. Vores hængsler har dæmpet lukning som standard og er produceret med lang levetid for øje. Elgiganten giver 35 års garanti på alle hængsler.

Få mere at vide om vores hængsler.

*Prisen på dette køkken inkluderer ikke hvidevarer.

Bodybuilderen

Intet problem. Vores standard-skuffer tåler mindst 40kg. Skuffen i vores tungeste vægtklasse tåler kan bære intet mindre end 60 kg.

Elgiganten giver 35 års garanti på alle vores skuffer.

Få mere at vide om vores skuffer.

*Prisen på dette køkken inkluderer ikke hvidevarer.

Lang levetid

Vi kan ikke stoppe tiden. Derfor skal det i det mindste være betryggende for dig at vide, at vores køkken og bryggers er produceret med lang levetid for øje.

Elgiganten giver 35 års garanti på køkken og bryggers.

Se egne garantivilkår for blandingsbatterier og elektriske artikler.

*Prisen på dette køkken inkluderer ikke hvidevarer.

Pil med teksten: Gå til Epog forside

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: