Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Lav smagsfulde juice med en Philips juicer

Lav smagsfulde juice med en Philips juicer

Det kan være en udfordring at få nok frugt og grønt. Måske kan man ikke lide smagen af alle grønsager og kører drefor død i de samme kedelige gulerødder, eller også har man bare ikke tid eller lyst til at spise nok grønt. Med en juicer fra Philips bliver hverdagen både nemmere og sundere, da du kan tilberede lækre og spændende juices. Et glad med juice vil give dig masser af vitaminer, mineraler og fibre, så du får den energi og overskud du trænger. Samtidig får du fuld kontrol over hvad din juice indeholder og vil altid kunne nyde den friskeste juice.
Philips Juicer - Hurtigt og nemt med en centrifuge-juicer

Hurtigt og nemt med en centrifuge-juicer

Har du lyst til at lave store mængder juice, så er en juicer med centrifuge lige noget for dig. Med en motorkraft på 1.000 Watt vil processen gå som en leg og du vil have juice til hele familien på nul-komma-fem. En juicer med centrifuge er perfekt til hårde grønsager som kål eller gulerødder. Et perfekt valgt til morgenmaden, havefesten eller skovturen.

Philips Juicer - Fiberrig og smagfuld med en slowjuicer

Fiberrig og smagfuld med en slowjuicer

Vil du lave en juice der er koncentreret, smooth og fuld af fibre? Så er en slowjuicer det perfekte valg for dig. En slowjuicer vrider og presser langsomt frugtsaften ud af grønsagerne og frugten. På denne måde får du presset alt saften og kraften ud. Slowjucerens motor har en kraft på 100-200 Watt og larmer derfor ikke meget. Perfekt til at overraske familien med en friskpresset juice til morgenmaden.

Få børnene med på grønsagsvognen

Som forældre er du ikke alene om, at smide en masse uspiste grønsager ud. Mange børn er ikke fan af grønsager og vælger derfor dem ofte fra.

Med hvad med at prøve en farverig og spændende juice der smager fantastisk? Kun fantasien sætter grænser og børnene bliver pludselig meget mere interesseret i rødbeder, grønkål og ingefær, når de bliver serveret på en lækker og farverig måde.

Sidst opdateret 24-04-17 10:53:36