Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Hop med på den nye dille - Fidget spinneren!

Nu har verden fået en ny dille - Fidget spinneren! Dette lille vanvittigt vanedannende legetøj har taget verden med storm!

Som hvis yo-yo’en og hulahopringen fik et barn

Fidget spinneren er det perfekte tidsfordriv til rastløse fingre, hvad enten du sidder i sofaen og ser TV, eller skal koncentrere dig om en opgave. Brug den til at lindre stress og spænding i hverdagen eller hvis du fx prøver at holde op med at ryge og mangler noget at have i hånden. Fidget spinneren skal endda have en beroligende effekt på folk med ADHD, autisme eller angst.

Du kan også bare bruge den for sjov, på samme måde som du ville bruge fx en yo-yo. Den lille roterende gadget er lige populær blandt børn, som voksne. Den er nem at bruge og når du bliver rigtig god, kan du lave forskellige tricks med den, og blære dig overfor dine venner!

Hvad er det?

Fidget spinneren har tre «arme» med et kugleleje i midten, der ligger rigtig godt i hånden. Du kan holde på enten kuglelejet eller en af «armene» og så spinne den rundt og rundt. Den giver en let vibration og en lav lyd, når den spinner, hvilket giver dig en god taktil følelse. Du kan have den med dig overalt og den passer lige ned i lommen.

Kommer snart hos Elgiganten!

Fidget Spinner

Sidst opdateret 16-05-17 15:04:31

Mærke

Søgeordsforslag

 

Varehus

Info & kampagner