Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Fifa 15 gjor meget for spillets udvikling

EA SPORTS FIFA 15 bringer fodbold i fantastiske detaljer, så du kan opleve følelse af sporten som aldrig før.
FIFA 16 byder på en balanceret, virkelighedstro og spændende fodboldoplevelse. Takket være de innovative funktioner har forsvarsspillet kontrol over midterbanen, variationerne i afslutningerne er forbedret og du får alle de værktøjer du behøver for at skabe et magisk fodboldøjeblik.
Fifa 16

Køb det nye FIFA 16 med fri fragt

Ingen produkter fundet

FIFA 16 - PS4 - Nordisk Version
PS4FIFA16
FIFA 16 - PS4 - Nordisk Version
199
 
 
  • Innovation på hele banen
  • Konkurrer på højere niveau
  • Nye måder at spille på
  
 
FIFA 16 - X360 - Nordisk Version
X360FIFA16
FIFA 16 - X360 - Nordisk Version
10
 
 
  • Nyskabelser over hele banen
  • Play Beautiful
  • Nye måder at spille på
  
 
FIFA 16 - Xbox One - Nordisk Version
XONEFIFA16
FIFA 16 - Xbox One - Nordisk Version
99
 
 
  • Innovation på hele banen
  • Konkurrer på højere niveau
  • Nye måder at spille på
  
 

Se de nye videoer med FIFA 15 her

Følelser og intensitet

For første gang nogensinde vil FIFA 15 simulere følelserne hos alle 22 spillere på banen. På den måde får fans mulighed for fra første række at opleve attituden og følelserne hos verdens bedste spillere under kampene. Spillerne vil nu registrere forskellige situationer, der kan udløse en følelsesmæssig reaktion og vil derefter reagere helt naturligt på kampens udvikling. Hvis en spiller fx konstant bliver fældet af en modstander, kan det ende med en konfrontation mellem spillerne, alt efter hvor alvorlig forseelsen er og kampens udvikling i det hele taget. Spillerne vil reagere autentisk med en række forskellige reaktionsmuligheder i forhold til både beslutninger, hårde tacklinger, brændte muligheder, scoringer og andre centrale øjeblikke under kampene. Der er mere end 600 mulige, følelsesmæssige reaktioner, som kan komme til udtryk i løbet af en kamp. Dine holdkammerater og modstandere erkender nu, hvad der sker i kampen, og vil tilpasse deres taktik ligesom rigtige spillere.

Dynamisk kamppræsentation

Nu vil kampdagen føles mere dynamisk og levende end nogensinde før - og vil på den måde suge dig med ind i begivenhedernes centrum fra første til sidste fløjt. Med regionsbestemte måder at opføre sig på vil man nu kunne høre forskel på tilskuerne gennem de tilråb, de kommer med for at støtte deres klub, liga, land eller kontinent. Fans på Anfield i Liverpool vil fx både føles og opføre sig anderledes end fans på La Bombonera i Buenos Aires. Kommentatorerne vil bemærke specifikke tilskuerreaktioner som 'Poznan-hop' (synkronhop med ryggen til banen) eller klubsange. Nye reaktioner på trænerbænken, 10 jubelscener, animerede bolddrenge og mere situationsbestemte bemærkninger fra kommentatorerne vil gøre det endnu mere spændende for fans at følge de mange historier under kampene i FIFA 15.

Mere detaljeret (Living Pitch)

Fodboldbanerne bliver aldrig de samme igen. Glidende tacklinger og støvlemærker kan nu ses på banen, efterhånden som kampene afvikles. Og overfladen bliver stadig mere hærget, ligesom den ville blive det under en virkelig fodboldkamp. Spiller man i regnvejr eller bare på en våd bane, vil man kunne se mudder og græstotter på banen. Hjørneflagsfysik, mål som ryster, når man hamrer bolden på overlæggeren og animerede LED-reklamebander er blot nogle af de øvrige nye detaljer, som gør FIFA 15 levende.
Spillere bevæger sig realistisk med atletiske, bedre balance og tættere kontrol, hvilket giver større lydhørhed og personlighed til dine foretrukne stjerner."Run Touch Drible" vil lade dig holde bolden i en sprint eller når du leder efter en åbning i tæt situationer. Spiller som Leo Messi vil drible og bevæge sig som de gør i det virkelige liv.

Mand mod mand dueller

I FIFA 15 bliver det mere tilfredsstillende og fysisk udfordrende end nogensinde at tage bolden fra dine modstandere. Spillerne vil bruge hele kroppen til at få fat på og beholde kontrollen over bolden. Tacklinger MED bolden vil belønne de spillere, som forstår boldforsvarets svære kunst og vil hjælpe dem med at holde bolden inden for sikker afstand, når de vinder en tackling. Nye skuldertacklinger, træk/hiv-mekanik og store styrt giver fans mulighed for selv at mærke kampenes intensitet. Samtidig kan man nu, takket være den detaljerede spillergrafik og forbedrede tøjteknologi, se, hvornår der hives i en spillers trøje.

Kontrol over holdkammerater

FIFA 15-fans vil nu have endnu større frihed, når de er i angreb takket været muligheden for at overtage styringen med ens holdkammerater ved indkast, hjørnespark og frispark. Ved hjælp af den højre controller kan man således styre de spillere, som ikke har bolden, og placere dem optimalt til at modtage en aflevering ved de forskellige dødbolde.

Ea har annonceret at FIFA 16 har release til september 2015