Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18

FIFA 18

Drevet af Frostbite – forstærket af Ronaldo

FIFA 18 er udviklet med fokus på selv de mindste detaljer. Lad Cristiano Ronaldo føre dig til en endnu mere underholdende, social og autentisk fodboldoplevelse i FIFA 18, hvor Frostbite-motoren udvisker linjen mellem den virtuelle og den virkelige verden. Endnu engang vækker FIFA de største helte, hold og atmosfære til live i din egen stue!

Fokus på detaljerne

Hvis du allerede troede, at EA Sports leverede dig den mest autentiske og realistiske spiloplevelse sidste år, vil FIFA 18 oplevelsen endnu få hak. FIFA 18 er mere realistisk, autentisk og detaljeret end nogensinde før! FIFA 18 udvisker grænserne mellem spil og virkelighed. Atmosfæren på tribunerne er meget realistisk med ægte publikumslyde og -sange. Atmosfæren i publikum følger spillet på banen, flagene er specifikke for det aktuelle stadion og klubben og kommentatorerne tilpasses omstændighederne. Ny bevægelsesanimationer gør spillet mere flydende, når du skyder og nikker. Spillet er drevet af Frostbite-motoren og inspireret af legendariske Cristiano Ronaldo. EA har fanget Ronaldo's acceleration, løbefrekvens, færdigheder og skydeteknik for at gøre ham og hans personlighed så realistisk som muligt i FIFA 18.FIFA 18 Ronaldo
FIFA 18 detaljer

The Journey: Hunter Returns

Succesen Alex Hunter er tilbage! Efter stor succes under sin første sæson af Premiere Leauge taler hele verden om Alex Hunter. Nu er han tilbage - næste sæson venter og rygterne siger han er ved at skifte klub. Cristiano Ronaldo er bare en af de mange fodboldstjerner og karakterer, der findes i denne stjernepakkede rejse: Hunters afkast.

Be part of the game!

Den 29. september kan gamle og nye FIFA-fans opleve det fantastiske samarbejde mellem EA Sports Ronaldo. Er du klar til at spille? Bestil FIFA 18 allerede i dag og sørg for, at du ikke glip af et sekund af denne ultimative spiloplevelse.

Gratis opdatering til FIFA 18 World Cup

Få den gratis opdatering til 2018 FIFA World Cup

Vær med til at fejre 2018 FIFA World Cuppen med spændende nyt indhold og autentisk præsentation samt de officielle hold, kits, badges, matchbolde og det berømte trofæ. Den gratis opdatering giver en autentisk oplevelse af den største turnering i verden foruden de 12 officielle stadioner i Rusland. Vælg en af de 32 kvalificerede nationer og spil gennem den rigtige turneringsstruktur, fra de indledende runder til finalen i Moskva. Uanset om du har lyst til at spille i verdensmesterskabet eller nyde en opfrisket FIFA World Cup Ultimate Team-oplevelse, så har opdateringen nogen for enhver FIFA 18-spiller!

Downloadbar opdatering er tilgængelig for FIFA 18-ejere på PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch fra 29. maj 2018.

FIFA 18 FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kommer vi til at sælge FIFA 18 Icon Edition

Hvornår sender vi spillet

Hvornår trækker vi penge for spillet?