Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Køb FIFA 19 og få Viaplay Sport gratis 1. Måned!

FIFA 19 - hvor mestre når til tops

EA SPORTS™ FIFA 19 med Frostbite™ leverer en fodboldoplevelse, der er en mester værdig, både på og uden for banen. Anført af den prestigefulde UEFA Champions League-turnering byder FIFA 19 på forbedrede spilfunktioner, der giver dig fuld kontrol over hvert eneste øjeblik, du er på banen, og leverer samtidig nye og uovertrufne måder at spille på. The Journey: Du får også den dramatiske afslutning på historien om Alex Hunter med en ny spiltype i det altid populære FIFA Ultimate Team™ med indhold fra UEFA Champions League og Europa League.
UEFA Champions League i FIFA 19

Nyd klubfodbold i FIFA 19

Spil med i toppen af klubfodboldens verden på tværs af en række forskellige spiltyper i FIFA 19 med officiel kamppræsentation, et stort udvalg af turneringsoplevelser - inklusive UEFA Champions League, Europa League og Super Cup'en. Med alt fra mesterskabsjagten i Rejsen: Mestre og live-indholdsopdateringer i FIFA 19 Ultimate Team til autentisk Kick Off- og Karriere-integration samt en helt ny, selvstændig Champions League-spiltype, kan du opleve det bedste fra klubfodboldens verden. I Champions League Mode kan du opleve dramaet fra den officielle UEFA Champions League-turnering - lige fra gruppekampene og hele vejen frem til den hæderkronede finale. FIFA 19 inkluderer også officielle elementer fra virkelighedens tv-transmissioner, logoer, kampbolde og de ikoniske UEFA Champions League-, Europa League- og Super Cup-trofæer.

FIFA 19 kommer med et helt nyt Active Touch System

Nye spil features

Det helt nye Active Touch System i FIFA 19 vil fundamentalt forandre den måde, du modtager og rammer bolden på - og dermed give dig bedre kontrol, en mere intuitiv oplevelse, større kreative muligheder og øget spillerpersonlighed. Benyt et stort udvalg af førsteberøringsværktøjer som fx camouflerede berøringer, vip op-flugtninger eller færdighedsspecifikke. Med 50/50 Battles vil brugerens handlinger og spillernes egenskaber bestemme resultatet af kampen om de løse bolde overalt på banen. Med forbedret intelligens hos holdkammeraterne og bevidsthed om de forskellige områder på banen vil hver eneste udfordring have betydning for kampen om boldbesiddelse.

FIFA 19 har Dynamic Tactics

Taktikker og afslutninger

Det stærkt forbedrede Dynamic Tactics system i FIFA 19 giver spillerne værktøjerne til at opstille forskellige taktiske tilgange til kampene, og dermed omfattende justeringsmuligheder, inden bolden begynder at rulle - samtidig med at man får flere muligheder for dynamiske justeringer under kampene ved hjælp af brugerens D-Pad. Hver enkelte taktiske tilgang i FIFA 19 kombinerer formationer, mentaliteter og både offensive og defensive spillestile, så du let kan justere den måde, du spiller på, i enhver given situation. Dobbelttryk-afslutninger ved ethvert forsøg på mål vil udløse en timet afslutning, som giver brugeren kontrol over, hvor præcist de rammer bolden. Præcisionen af det andet knaptryk bestemmer resultatet af boldkontakten .

FIFA 19 med Real Player Motion-teknologi

Game changers

Det spilforandrende animationssystem Real Player Motion-teknologi, der udstyrede spillerne med personlighed og langt mere naturlige bevægelser i EA SPORTS FIFA, er i FIFA 19 tilbage med øget dækning overalt på banen. Forbedrede animationer af taktiske afskærmninger, balancering ved sammenstød og fysiske nærkampe løfter spillernes realistiske bevægelser, responsivitet og personlighed til nye højder. Oplev det tredje kapitel af, og den dramatiske finale på, den historiebaserede The Journey: Champions, hvor du overtager styringen af den ikoniske unge fodboldspiller, Alex Hunter, under jagten på Champions League-ære.

Læs mere om vores mange produkter: