Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Fona bliver til Elgiganten

Fona blev til Elgiganten d. 1. august 2016.

Som du måske har læst eller set i medierne, har vi i Elgiganten valgt at overtage 10 af Fonas butikker rundt om i landet. Det betyder også, at Fona.dk ikke længere vil være aktiv, men i stedet henvise til Elgiganten.dk, hvor du finder alle de kendte mærkevarer til lave priser.

Fonas Facebook-side vil heller ikke længere være aktiv. I stedet henviser vi til Elgigantens Facebook-side, hvor du kan finde produktnyheder, inspiration, spændende konkurrencer og gode tilbud.


Service og reparation på varer købt i Fona.

I forbindelse med opkøbet af de 10 Fona butikker, har vi samtidigt også overtaget reklamationen på varer solgt i Fona. Hvis du skal have en vare til reparation, kan du henvende dig i et af Elgigantens varehuse nær dig, eller kontakte vores kundecenter på 70807070. Husk at medbringe kvittering.

Læs mere om reparation og service her!

Har du købt en forsikring, kan du læse mere om, hvordan du skal forholde dig her.

Har du et gavekort til Fona, kan du læse mere om, hvordan du skal forholde dig her.

Service og Reparation på vare købt i Fona

Medarbejderne fra Fona er der stadigvæk.

De dygtige medarbejdere, som du måske kender fra din lokale Fona-butik, vil stadig være at finde, når det nu hedder Elgiganten. De ansatte i de 10 butikker har blot fået en ny skjorte, men står klar til at servicere dig som altid.

Service og Reparation på vare købt i Fona

Din lokale ”Fona” som nu er Elgiganten:

Tryk på de enkelte varehuse for at få kort, placeringer, åbningstider mm. Klik her for en komplet oversigt over alle Elgigantens mange varehuse.