Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Enkel forårsrengøring med Elgiganten

Enkel forårsrengøring med Elgiganten

Forårets komme har været længe ventet, og det betyder mere end bare nyt liv udenfor. Mange benytter årstiden til at gøre ekstra meget ud af rengøringen derhjemme, og det medfører ofte, at vægge lofter, vinduer og gulve får en ordentlig omgang. Hos Elgiganten finder du en række produkter, der gør forårsrengøringen både enklere, hurtigere og mere nøjagtig.
Skinnende rene vinduer

Skinnende rene vinduer

Forårssolen står lavt på himlen, og frem i lyset kommer de beskidte vinduer. Heldigvis betyder vinduespudsning ikke nødvendigvis klud, spand, skraber og stribede vinduer, for også her kan man få hjælp fra teknologi og robotter. Se vores store udvalg af vinduesvaskere og få skinnende rene resultater uden striber. Vinduesvaskerne virker i øvrigt også fortrinligt på overflader som spejle og badeværelsesfliser.

Ønsker du at overlade arbejde til nogle andre, vil en robot vinduespudser være et glimrende alternativ. Ved at suge sig fast til ruden vil den give perfekte resultater med bare ét tryk. Robotten kan bevæge sig fra gulv til vindue og rengøre vinduer med og uden sprosser. Lad robotten klare vinduespudsningen.

Støvfrie møbler

Støvfrie møbler

Også møbler og gardiner får en gennemgang, når forårsrengøringen står på, og til rengøringen af tekstiler kan det være praktisk med en damprenser, for i lighed med dine skjorter rengøres gardiner enkelt ved hjælp af damp. Sådan renser du møbler og tøj med en damprenser.

Til enkel og alligevel effektiv rengøring af dine møbler anbefaler vi en praktisk håndholdt støvsuger. Nutidens håndholdte støvsugere er kendt for at have den samme sugeevne og kvalitet som almindelige støvsugere, så de dækker større behov end tidligere. Vi har også en række 2-i-1-modeller, der har en aftagelig håndstøvsuger, hvilket er perfekt, når du skal støvsuge sofaen og mellem puderne. Du kan læse mere om hvordan du slipper for ledning, støvsugerslange og støvsugerposer for altid med vores guide til håndholte støvsugere.

Lad robotterne gøre arbejdet

Lad robotterne gøre arbejdet

Med en robotstøvsuger og en robotgulvvasker skal du bare læne dig tilbage: Robotstøvsugeren støvsuger alle gulve og kan startes, når det passer dig. Når støvsugeren er færdig, kan robotgulvaskeren tage over, så du ender med et skinnende rent gulv. Med smarte sensorer undgår robotstøvsugerne forhindringer som trappetrin og møbler, og hver eneste kvadratcentimeter efterlades ren, uden møje og besvær. Læs mere om hvordan du gør dit hjem skinnende rent med vores guide til robotstøvsuger og robotgulvvasker

Rengør med damp

Rengør med damp

En anden hurtig og effektiv rengøringsmetode er at gøre brug af en dampvasker, som rengøre dine gulve med glohed damp. Dampen opløser skidt og møg, og resultatet bliver et skinnende rent gulv. I tillæg dræber damp 99,99 % af alle bakterier, og du undgår at anvende sæbe eller kemikalier. Dermed er dampmoppen både miljøvenlig og perfekt for allergikere og astmatikere.

Læs mere om rengøring med damp

Rengøring af opvaskemaskinen

Rengøring af opvaskemaskinen

Et hjem uden en velfungerende opvaskemaskine kan let komme til at svømme i opvask, idet den hober sig op på køkkenbordet. Derfor er det vigtigt at rengøre opvaskemaskinen for at fjerne fedt og aflejringer af kalk, der uundgåeligt sætter sig på opvaskemaskinens forskellige dele. Med forskellige rengøringsmidler holder du maskinen i topform og får en ren maskine, der giver dig en skinnende ren opvask. Læs mere om rengøring af opvaskemaskiner.

Rengøring af ovnen

Rengøring af ovnen

Forårsrengøring er også ensbetydende med rengøring af din ovn, for du er sikret bedst mulige resultater, når ovnen er helt ren. Madrester og fedt kan desuden udgøre en brandfare, hvis man ikke får dem fjernet. Har du en ovn med selvrengøringsprogram, eller skal du gøre arbejdet selv? Uanset pyrolyse eller knofedt, så giver vi dig nyttig viden til hvordan du gør ovnen helt ren.

Rengøring af vaskemaskinen

Rengøring af vaskemaskinen

Rengør du din vaskemaskine? Måske har du oplevet, at det nyvaskede tøj lugter sært. En vaskemaskine må som andre hvidevarer også rengøres, så du slipper af med kalk og rester af gammelt vaskemiddel. Dette vil gøre din vaskemaskine mere effektiv, og du undgår tøj, der lugter. Læs mere om rengøring af vaskemaskiner.

Rengøring af køleskabet

Rengøring af køleskabet

For at holde maden frisk i køleskabet er det vigtigt, at det også er rent. Som led i forårsrengøringen kan du slukke for køleskabet og bruge en rengøringsspray til indvendig rengøring. Sprayen fjerner pletter og dårlig lugt. Et frisk køleskab holder maden frisk. Læs mere om rengøring af køleskabe.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: