Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Galaxy Tab S6 alle vinkler

Samsung Galaxy Tab S6 - stilren ydelse

Galaxy Tab S6 er en stilren og kraftfuld tablet, som lader dig skabe din egen oplevelse. Det ene øjeblik er den en kilde til underholdning og det næste er den et smidigt arbejdsværktøj. Takket være de intelligente funktioner er det tilsluttede hjem både smartere og sjovere. Med plads til op til 8 forskellige brugere kan alle i familien oprette deres egen, skræddersyede profil.
4,1
(27)
5 199
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (50+)  
  • 10,5" 1600p Super AMOLED skærm
  • Snapdragon 855 octa-core processor
  • AKG højttalere, trådløs S Pen
Læs mere om Samsung Galaxy Tab S6 4G 128 GB (grå)
4,4
(31)
5 299
 
Sammenlign
Vis produkt
 
  • 10,5" 1600p Super AMOLED-skærm
  • Snapdragon 855 octa-core processor
  • AKG højttalere, trådløs S Pen
Læs mere om Samsung Galaxy Tab S6 WiFi 128 GB (grå)
Galaxy Tab S6 vinklet til højre

Tynd og let

Denne tablet har et supertyndt design - kun 5,7 mm tyk. Et lækkert metalkabinet dækker bagsiden og vikles rundt om Tab S6 hjørnerne, og skaber et ensartet og stilrent look.

Personligt indhold til hele famiien

Takket være Galaxy Tab S6, der understøtter op til 8 brugerprofiler, kan alle i familien bruge tabletten individuelt til deres streaming- og musiktjenester. Til børnene har den Kids Mode med sikre og kreative spil.

Galaxy Tab S6 front

En biograf-lignende oplevelse

En Super AMOLED-skærm med høj opløsning, der dækker mere af skærmoverfladen for en endnu større oplevelse takket være den tyndere ramme. 16:10-formatet udnytter overfladen ekstremt godt når du ser film eller serier. Lyden kommer fra 4 højttalere, finkalibreret af AKG, med Dolby Atmos surround sound. Galaxy Tab S6 er helt enkelt en stor underholdningsmaskine i lille format, med en batteritid på op til 15 timers videovisning.

Galaxy Tab S6 vinklet til venstre

Bedre billeder og samtaler

Tab S6 er den første tablet med dobbelt bagkamera. Takket være ultravidvinklen på 123 grader har du plads til endnu mere i dine billeder, mens live-fokus gør det nemmere at fokusere på det, der er vigtigt.

Endnu smartere med AI

Takket være den avancerede AI kan Galaxy Tab S6 opnå mere end nogensinde. Genkendelsesfunktioner gør kameraet i stand til at tolke og oversætte information til tekst og billeder, mens batteriet baserer tilpasningen af sine kræfter på dine brugsvaner.

Galaxy Tab S6 bagsiden

Oplev kraften i S Pen

S Pen er en hurtigere og mere præcis måde at arbejde på. S Pen hviler let på tablettens bagside via et magnetisk beslag. Uden at låse op eller åbne et program kan du både lave hurtige og detaljerede tegninger. Dine noter kan nemt oversættes til tekstformater og anvendes i f.eks. Microsoft Word. Takket være Bluetooth kan du styre dine præsentationer med pennen.

Læs mere om vores mange produkter: