Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Mario Kart 8 - Vender op og ned på racerspil

Mario, Luigi, Waluigi, Toadette og de andre venner fra Mushroom Kingdom race vender op ned på verden i det nye Mario Kart 8. Oplev kraften af anti-tyngdekraft i spillet, der er designet til Wii U.
4,8
(22)
 
Sammenlign
Ikke tilgængelig
Udgået 
Restsalg: Gælder så længe lager haves
  • Mario Kart kommer nu for første gang i HD til Wii U
  • Undervandskørsel og hangglidng
Læs mere om Mario Kart 8 (Wii U)

Mario og Luigi gokarts

Det er på tide at introducere noget helt nyt i spilserien Mario Kart. Mario Kart 8 kombinerer alle de bedste funktioner, som du kender fra de tidligere versioner af Mario Kart spil, og tilføjer noget enestående og nyt. Dragefly, undersøiske væddeløb, motorcykler og tricks, der udføres i luften er tilbage. Derudover er der nye destinationer, såsom lufthavn, ørken og nye køretøjer, såsom ufoer, firehjulede ATV buggies osv. Den nye anti-tyngdekraft-funktion giver dig racerbaner, som du aldrig kunne have forestillet dig, hvor du pludselig kan køre på væggene i et hjemsøgt palæ eller på hovedet under vejen. Hjulene roterer automatisk, og bilen skifter til anti-tyngdekrafts gear.

12-player onlinespil

Med online-mode kan du spille med op til 12 andre spillere. Vær opmærksom, da du måske kører på begge side af vejen - en i toppen og en i bunden - og du har brug for at foretage hurtige sving for at undgå missiler. Skarp HD-grafik og en roterende 60-billeder-per-sekunds ramme sikrer de mest fantastiske visuals i Mario-serien hidtil. Du kan også nyde de 30 sekunder lange genudsendelser af dine sessioner og dele dem med andre spillere i Miiverse. Lad det tempofyldte løb begynde!

Mario Kart 8 fås til Wii U, og det bliver lanceret i maj 2014.

Fandt du ikke det du ønskede kan du se vores store spil udvalg her