Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Elgiganten Game Gear Guide - oplev computere, der er skabt til gaming

Bærbare PC’er kan give dig en lige så rå oplevelse, som du kan få på stationære computere. Elgiganten Game Gear tilbyder dig nogle af de mest kraftfulde bærbare computere, du kan forestille dig. De er også udstillet i vores varehus med Elgiganten Game Gear.

Casual gamer - når du ind imellem får lyst til at spille

Active gamer - for dig som er optaget af gaming

Top gamer - for dig, der har ambitioner

Spiller du lidt og ønsker du dig en maskine, som ikke nødvendigvis er dyr? Som casual gamer får du måske lyst til at spille en gang i mellem, men sætter ikke nødvendigvis stor pris på lag, dårlig opløsning og træge systemer. Det forstår vi godt! Elgiganten Game Gear kan hjælpe dig med at finde en maskine med solid ydelse til en rigtig god pris.
Hvis du følger med i det sidste nye inden for lanceringer og sætter mere end almindelig stor pris på et godt headshot, kan du betegnes som en active gamer. Du kan lide at afprøve nye spil, når de udkommer, og du hygger dig ekstra, når du er i zonen under spil. Godt gameplay er for dig lige så vigtigt som god grafik. Elgiganten Game Gear kan hjælpe dig med at finde en maskine, som passer til lige nøjagtig din stil.
Det er til dig, der bruger meget tid og energi på at blive bedst, uanset om du deltager i turneringer på nettet eller bruger tid på at streame dine kampe på nettet for at vise, hvad du kan. Som top gamer har du brug for det allerbedste, som Elgiganten Game Gear har at tilbyde, og du er villig til at betale det, som det koster. Elgiganten Game Gear giver dig de absolut bedste maskiner, uanset om du har brug for en bærbar eller en stationær computer med fantastisk ydelse.