Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Vær klar til GAMER WEEK i Danmarks største gaming-områder!

 Gamer week - gode tilbud

Vi kan slet ikke få nok af gaming i Elgiganten, og derfor udvider vores gaming områder til 8 varehuse i hele Danmark.

Det fejrer vi med super deals for gamere - se dem nederst på siden!

Vores gigantiske gaming områder er spækket med en bunke lækre tilbud og et helt vanvittigt stort udvalg med alt indenfor gaming! Du finder altid det nyeste og fedeste gaming gear fra verdens største gaming-brands. Så står du og mangler et mega nice gaming headset, en lækker mus eller et nyt keyboard, så har vi din ryg. Overvejer du en seriøs opgradering af dit gear, så tjek vores udvalg af komponenter, gamingskærme, monitors- eller grafikkort.

Vi har også masser af Gaming og eSport merchandise + massevis af gamer tilbehør fra niche til bestsellers. Kort sagt: Vi har ALT - til alle slags gamers - i alle aldre.

Se de super deals for gamere her


*Tilbuddene gælder kun i et af de 8 varehuse med gaming område. Varehuse med gaming område er: Aalborg Mega store, Aarhus City, Odense, Fields, Gentofte, Glostrup, Herlev og Strøget København. Prisen gælder ikke ved online køb og Collect@Store og maks. 1 stk. pr. kunde. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl samt leveringssvigt. Tilbuddene gælder fra 15. oktober t.o.m. d. 21. oktober eller indtil det annoncerede antal er solgt.