Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

God of War – Kontrollér raseriet

Træd ind i det ukendte. God of War fortæller den klassiske fortælling fra et nyt perspektiv. Tag med Kratos når han kæmper sig igennem en verden fyldt med monstre og kaos i forsøget på at beskytte sin søn. Nyd det dystre, men smukke sceneri med bjerge og Nordiske skove, mens vejen fører dig igennem din fortids rædsler. God of War fås kun til PlayStation 4.
479
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • Action
  • Udforsk denne genfortælling af den klassiske historie
  • Til PlayStation 4
Læs mere om God of War - PS4

En farlig, ny æra

Denne betagende genskabelse af God of War dekonstruerer de kerneelementer, der definerede serien – tilfredsstillende kamp, bjergtagende storhed og en kraftfuld fortælling – og sammenføjer dem på ny.

God of War
God of War

En spændende, ny fortælling

Som beskytter og mentor for en søn, der er fast besluttet på at opnå hans respekt, står Kratos over for en uventet mulighed for at tæmme det raseri, der længe har plaget ham. Ved at tage livtag med den mørke arv, han har videregivet til sin arving, håber han at kunne rette op på mangler – og rædsler – fra sin fortid.

En mørk verden

Midt i de vilde skove, bjerge og riger fra den nordiske mytologi skal du kæmpe dig til et helt nyt og farligt land fuldt af særprægede dyr, monstre og guder.

God of War
God of War

Ondskabsfuld, fysisk kamp

Med det intime fokus fra et skulderkamera får du den vilde, uafbrudte kamp tættere på end nogensinde før. Kratos' kraftfulde, magiske økse er et brutalt våben og et alsidigt værktøj til udforskning. Hold altid paraderne oppe.