Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Nogle billeder fortjener mere

Visse øjeblikke fortjener mere

Vi kender det alle - vi har hundredvis af billeder på vores telefoner. Nogle af dem er virkelig gode mens andre måske er lidt slørede eller dunkle pga. dårligt lysforhold. Men nogle billeder fortjener bare mere end dårlig billedkvalitet og at blive gemt af vejen på et hukommelseskort eller i en skylagring et sted i det uvisse. For de billeder, er der jo sjældent nogle, der ser. Nogle billeder fortjener lidt ekstra kærlighed. Tag f.eks. barnebarnets konfirmationsbilleder med et spejlreflekskamera i stedet for din gamle smartphone, der har fået ridser på linsen efter at havde ligget i jakkelommen. Og husk at printe billederne af sønnike som kattekonge til fastelavn ud, så du kan blive mindet om hvor stolt han var i sit superhelt kostume. Og dine forældre, de vil da elske at få jeres bryllupsbillede i glas og ramme, frem for at skulle på Facebook for at se tilbage til jeres lykkelige dag. Så gør mere ud af dine fotominder - de fortjener det.

Tag flotte billeder med det rigtige kamera

Spejlreflekskamera

Som navnet hentyder, så er der i disse kamera monteret spejle, det der bliver gengivet i kameraet er identisk med slutmotivet.

Forskellen på spejlreflekskameraerne afhænger af, hvilket slags ”spejl” det indeholder. Dyrere kamera har som regel en ægte prisme, hvorimod et billigere kamera er monteret med et såkaldt pentaspejl, der dog stadig giver gode resultater. Pentaspejlet er en udhulet konstruktion og du får et kamera med en lavere vægt, men du mister også meget lys i motivet.

Det er på langt de fleste spejlreflekskamera muligt at udskifte objektivet

Se hele vores udvalg af spejlreflekskamera her.

Kompakt systemkamera

Med et systemkamera kan du udskifte objektivet og betegnes oftest som en blanding mellem et digitalt kamera og et kamera med spejlrefleks, dette på trods af at de fleste systemkamera ikke kommer med spejlrefleks.

Systemkamera er som regel meget mindre end et spejlreflekskamera, men har derfor også mindre sensorer. Systemkameraet passer til folk der ønsker højere billedkvalitet i en mere kompakt størrelse.

Se hele vores udvalg af systemkamera her.Vidste du at Sony producerer førsteklasses kamera? Uanset hvad du skal tage billeder af, så har Sony et kamera der gør det nemt.

Hvilket vælger du?

Sony spejlreflekskamera

Sony kompakt systemkamera

De bedste billeder fortjener at blive printet ud

Almindelig fotoprinter

Vidste du at mange almindelige printer, kan printe dine fotos ud i flot kvalitet? På et A4 ark på 21,0x29,7 kan du printe et billede der minimum er 2480x3508 pixels. Dette er noget stort set de fleste kamera og smartphones kan klare i dag.

Når du skal printe fra en almindelig printer, er det vigtigt at du printer i højeste fotokvalitet og for at det skal blive ekstra flot, er det vigtigt at du bruger fotopapir og ikke almindelig printerpapir.

Se hele vores udvalg af printer her.

Professionel printning

Vil du gøre noget ekstra godt for dine billeder, så kan du benytte dig af en professionel fotoservice og få dem printet ud der.

Her vil du kunne få printet dem i lige den størrelse du ønsker. Du kan få lavet en fotobog med dine bedste minder, få dem printet på et lærreder eller som et postkort. Du kan endda få dine billeder printet som et cover til din smartphone.

Læs mere om vores fotoservice her.

 
Sammenlign
Ikke tilgængelig
Udgået 
  • Udprinter 2x3" fotos
  • Bruger ZINK fotopapir
  • Bluetooth-forbindelse
Læs mere om HP Sprocket mobil fotoprinter (sort)
 
Sammenlign
Ikke tilgængelig
Udgået 
OBS: Demomodeller kan forekomme
  • Print, scan, copy og fax
  • 15/10 ppm sort/farve
  • WiFi, LAN, NFC, USB, SD kort port
Læs mere om HP Envy Photo 7830 AIO inkjet farveprinter (sort)

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: